Astăzi...e doar o altă zi în care m-am gândit la tine.
Priveşte ochii mei albaştri, în ei e scris numele tău...
Atunci cand vei vrea sa o incanti cu vorbe frumoase, sa-ti aduci aminte ca ea nu mai crede in povesti.
Mereu vei căuta la ea.Tot ce adorai la mine cândva.
Si intr-o zi vei cauta privirea mea in fiecare "ea" din viata ta.
Te'ai intrebat vreodata cate ai putea sa pierzi. Daca ma dai la o parte si nu ai sa ma mai vezi?
am trecut prin viata ta, uita`ma de vei putea!
Iubeshte iubirea ce o ai zi de zi.
I`as spune lucruri si secrete pe care nimeni nu le-ar mai stii.
Pastrez clipele in care ma faci sa zambesc...Si zambesc pentru ca sunt cu tine.
Telefonul vibreaza.un mesaj de la el ` Un mesaj de "noapte buna pui, sa fii cumintsel"
Ai grija de zambetul meu...
Cateodata. unele lucruri mai bine raman nespuse. doar te iubesc :X
Urasc atunci cand trebuie sa te las sa pleci...
. ai privit`o in ochi ultima oara.te ruga sa nu o uiti.
Imi mai zboara pe la urechi un "Buna. Stii, ne'ar sta bine impreuna". Dar eu ma pierd din ce in ce mai mult prin lumea asta nebuna.
Eram in stare. intr-n zambet sa gasesc raspuns la orice intrebare.
si, stii ca te-am iubit dar pentru tine EA conta!
Iti spo0n doar 5 cuvintee`!:Nu mai sunt ca inaintee`!
Te minti si acum, ca desi iti este dor, ai pus orgoliu in fata sentimentelor!
Pt. ca nu are rost sa crezi in tot ce a fost! "
Dar prea multi m-au ranit doar pentru faptul ca am iubit!"
"Daca am vreun vis pierdut? - am toate visele pierdute din cauza lui!"
E trist ca nu e ce’ti doresti, si crezi ca niciodata n`ai sa mai iubesti!
♥ Se spune ca iubesti o data'n viata, o singura iubire. Atunci cum se face ca suferim la orice despartire?
♥ Am greșit... Știu frate da nu mai am ce să fac Și ce vină am eu că n.am știut cum ești,de fapt?"
Ce e frumos dureaza mult prea putin.
Nu ma joc,in joc sunt sentimente!
El va ramane in inima mea:X
Aduti aminte ca am fost candva langa tine.
Ai plecat, e vina ta. Tu ai ales.
Nu stiu`;|` ce Sa` mai ZicC` :]`●` Se vede`;;]` Clar ca-mi Lipsesti` :-x`ღ` Si`mi vine` :]` sa mor` :-x` •º`ca `Tuu` ` nu Mai esti` `
ღ ` Imi pare Rau ` :] ● ` Ca te-am Crezut :* ` Ca te-am Iubit ` Cum am Stiut ` :* ♥ ` Credeam ` in Tne ` si In noi ` → ` Visam ` o Viata :] ` Doar in Doi ` ` ♥ `!"
doar lacrimi,amintiri si suferinta, atat ai lasat in urma ta
Tine minte ca o lacrima adevarata e rece
Toti imi spun: "Nu renunta!", "Nu mai plange!", "Totul va fi bine!". Dar eu las capul in jos si le spun: "Nu`i pasa de mine. "
ღ `♥. şi daca lui ηu`i pasă. miє de Cє mi-ar păsa... ♥`
• Spuneai ca totu.i trecator si a doua zi vezi Doamne, va. ntâlneati întâmplator`:-x
Cand vei suferi, langa tine voi fi
Este totul, dar tu nu vezi. Te iubeste, dar negi totul!
"te-as Iubi Si Sigur As Face`o Fara Regrete Caci Esti Singurul Ce Merita Sentimente[ ]!"
Vor fi amintiri care pe mine vesnic o sa ma doara.pentru tine.doar povesti de seara.
Sunt zile pe care doresti sa le stergi din viata ta.Si zile care speri ca se vor repeta candva."
→ Chiar`:* daca`º Iti Gresesc` ●•`ღ` Chiar` daca Sunt ` momente` cand` :* Iti lipsesc`º ♥`Sa nu uiti` `º■º Ca` :* te Iubesc` ` ღ`! º•
# El m`a facut sa uit, sa sper, sa cred in vise. Ceea ce tu mi-ai interzis, mi-a deskis portzile inkise...
O sa.l reintalnesc.si dupa atat timp stiu ca il mai iubesc...
• Zambesc`! Nu regret`! Nu am gresit`.am iubit`! il iubesc:X si am simtit!`; x
:X`! [ Si cu toate astea stiu ca gresesc`Dar te iubesc la nebunie` Fara tine sunt un nimeni`` /
Zambeste`! Tu esti tot Ce am mai bun`[]
Priveste-o in ochi si observa ca nu minte, Invata sa o cunosti dupa ceea ce simte.♥
Daca n`ai fi tu. mi-ar ramane gol sufletu! |
El nu sup0rtă să mă vadă plângând `! Îmi spune că sunt un înger, iar îngerii nu plâng `! :-x`
Şi inima mea de copil îndrăg0stit, va fi a ta pentru t0tdeauna `! // Te iubesc `! :-x`
Să ştii că te iubesc oricum, oricum ai fi `! :-x`.
Fiindcă şi astăzi tu rămâi m0tivul care m`a schimbat `
Se vede în ochii ei că îl iubeşte `! :-x` || Se vede în ochii lui că doar pe ea o d0reşte `! =p~ || Se vede în ochii lor cum e să fii îndrăg0stit `! :-x` ||
Şi dacă ar fi să trec prin foc, pentru tine aş trece `!:-x` // Chiar dacă nimeni nu înţelege `! :-x //
Şi inima mea de copil îndrăg0stit, va fi a ta pentru t0tdeauna `! // Te iubesc `! :-x`
Să ştii că te iubesc oricum, oricum ai fi `! :-x`.
Nu poţi nega că te iubeşte `. =p~ iar tu îl adori `! =p~ :-xxxx` |
Cuvinte nu prea am `…! || Dar te am pe tinee `…! :-xxxx` ||
Îţi place când te priveşte `! Îţi place la nebunie când bate apropouri că te iubeşte `…! :-xxxx`
Mereu cu tine la bine şi rău `…! Tu ştii cel mai bine cum e sufletul meu `…! :-xxxx ~ Te iubesc `…! ~
Mereu cu tine la bine şi rău `…! Tu ştii cel mai bine cum e sufletul meu `…! :-xxxx ~ Te iubesc `…! ~
E fericit `! ` Îl faci fericit `…! Că te are din nou pe tine şi nu mai cOntează nimic `…! :-xxxx`
Avem clipe împreună ce nu vrem să se termine `…! :-xxxx` =p
Cineva te simte `…! Cineva te alege `…Şii te va înţelege `…! Mereu…cineva te aşteaptă `…! Cineva te iartă `…! Cineva te acceptă.aşa.`! :-xxxx`
Pt mine esti singuru lucru care conteaza.singurul lucru care ma mai tine in viata.:X
:-xxx `! Să nu mă întrebi de ce lumea din jur nu mai e.`! În mintea mea. Acum trăieşti doar tu `! :-xxx ` =p~
. Printr`un sarut intens, doua inimi se unesc! Te iubesc!
` te-am ales` p Tne` :-x` pentru ca` tuu` ` Erai Diferit` :]` ♡` Pt ca` :*` tu` Erai` ` Ceea` c mi-am dorit` ` ♡`. →` [ Te` iubesc` :-x` ]
#. oriunde as pleca Si oricat d departe.inima mea tot pentru` tine` va bate pentru` ca te iubesc... te voi purta in Suflet.in gand mereu ingeru` meu
Esti tot ce vreau,ce am visat,ce imi doresc
Nu-mi ajunge o viata sa-ti spun"te iubesc"
Ca in orice relatie am avut si bune si rele, dar ca cel mai frumos cuplu am trecut peste ele!
Timpul nu sterge amintirile, deci n`am km sa inchei! :]
O iubire adevarata, nu se uita nicioadata
Ştii.N`o să uit nimic, n-o să uit nici un moment, nici un zâmbet, nici o privire.Nimic!
ingerash_2415 întreabă:
Ancuta_2379 întreabă: