| RennaM a întrebat:

Heii.Ce baietii draguti stiti gen Danny Worsnop,Andy Sixx,Ben Bruce,Oliver Sykes, Alex Evans (in tinerete laughing ) Ma refer la stilul lor, nu conteaza ca au trecut de 20 sau ca sunt adolescenti, mai degraba sa fie cunoascuti in stilul lor.

22 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Cred că o să vomit puțin.

| RennaM explică (pentru Wøodenpints):

Stai linistit nu i ascult mai deloc in ultima vreme, numa nah aspectu mi se pare cute dupa parerea mea.

| Wøodenpints a răspuns (pentru RennaM):

De ce în ultimii ani toți homalăii sunt considerați "cute"? Duduile din ziua de azi chiar fug de testosteron?

Sincera sa fiu nu prea stiu, pe "dudui" vorba ta le atrage aspectul de "homalau", pe mine m'a atras stilul, mai bine stilul asta decat toti cocalari din tot orasul meu de care mi se inacrise la scoala >.

Ciudat. Că majoritatea cocalarilor au adoptat de mult timp stilul ăsta.
Oricum, e grețos să vezi că o fată e atrasă doar de stilul cuiva.

Majoritatea cocalarilor urasc si cuvantul emo/rock/tot ce e legat de rock, aaa scuze toti colalari deci nu prea cred ca as putea sa zis ca astia is cocalari

Eu aș putea să spun că tu habar nu ai de limba română.
Și ăia din poze sunt doar niște fagoți. N-au treabă cu stilul rock.

Pai nah adevarul e ca sunt unguroaica si umblu la scoala romana de doia ani -.- adica am facut mai putina romana in clasele primare si m-am transferat la un colegiu roman dintra 5a daca la gramatica si expresii te refrai.

| Crucified a răspuns:

Şi eu cred că voi vomita oleacă. laughing

| RennaM explică (pentru Crucified):

Altu. -.- mah mereti la spital ca i ceva virus in aer laughing

| Crucified a răspuns (pentru RennaM):

Sunt fată.
Dacă şi ăia sunt băieţi, înseamnă că mâine devin arheolog. Tu ştii ce-i aia masculinitate?

Gusturile nu se discuta draga happy nu inseamna ca si tie trebuie sa-ti placa ce imi place mie.Si da stiu ce e aia dar nah sunt adolescenta si nah imi place ce imi place tongue

| KristalPop a răspuns:

Da, şi eu cred că voi vomita oleacă...

| RennaM explică (pentru KristalPop):

Crezi ca ma intereseza ce faci?

| KristalPop a răspuns (pentru RennaM):

Nu. Ba dincontră.
Dar decât să-ţi jignesc păpuşeii mai bine am zis ceva... fără să fiu vulgar şi raportat încă o dată.

| RennaM explică (pentru KristalPop):

Nu te'as fi raportat daca spuneai ceva, fiecare cu parerea lui tongue nu sunt asa perturbabila ca si restul oamenilor happy, dar este adevarat ca poate cineva se poate simti jignit despre ce ai fi spus de idolul persoanei respective si te'ar fi raportat

| EvelinSml a răspuns (pentru KristalPop):

HA ha ha rolling on the floor

| RennaM explică (pentru EvelinSml):

Eve nu te mai tot rade noh ca le'ai vazut de mult astea big grin

| RennaM explică:

Hai nu mai spune ca nici ala de sus nu ma poate obliga si in plus mie prea lene big grin

| Crucified a răspuns (pentru RennaM):

Măcar ăla de mai sus, adică wooden, are dreptate. Îs fagoţi. Dar oricum, vezi-ţi în continuare de curiştii tăi.

Insfarsit imi da-i pace ^•^

| NeverSayNowXD a răspuns:

Mitch Lucker (RIP) de la Suicide Silence
Vic Fuentes de la PTV