Stai linistit nu i ascult mai deloc in ultima vreme, numa nah aspectu mi se pare cute dupa parerea mea.
De ce în ultimii ani toți homalăii sunt considerați "cute"? Duduile din ziua de azi chiar fug de testosteron?
Sincera sa fiu nu prea stiu, pe "dudui" vorba ta le atrage aspectul de "homalau", pe mine m'a atras stilul, mai bine stilul asta decat toti cocalari din tot orasul meu de care mi se inacrise la scoala >.
Ciudat. Că majoritatea cocalarilor au adoptat de mult timp stilul ăsta.
Oricum, e grețos să vezi că o fată e atrasă doar de stilul cuiva.
Majoritatea cocalarilor urasc si cuvantul emo/rock/tot ce e legat de rock, aaa scuze toti colalari deci nu prea cred ca as putea sa zis ca astia is cocalari
Eu aș putea să spun că tu habar nu ai de limba română.
Și ăia din poze sunt doar niște fagoți. N-au treabă cu stilul rock.
Pai nah adevarul e ca sunt unguroaica si umblu la scoala romana de doia ani -.- adica am facut mai putina romana in clasele primare si m-am transferat la un colegiu roman dintra 5a daca la gramatica si expresii te refrai.
Crezi ca ma intereseza ce faci?
Nu. Ba dincontră.
Dar decât să-ţi jignesc păpuşeii mai bine am zis ceva... fără să fiu vulgar şi raportat încă o dată.
Nu te'as fi raportat daca spuneai ceva, fiecare cu parerea lui nu sunt asa perturbabila ca si restul oamenilor , dar este adevarat ca poate cineva se poate simti jignit despre ce ai fi spus de idolul persoanei respective si te'ar fi raportat
HA ha ha
AdelinaChp întreabă:
NoName123 întreabă: