Poti vorbii despre arta/poezie...cultura aduci un material bine intocmit care sa contina si parerea ta legata de respectiul autor sau respectiva poezie! aduci lumanari te imbraci intr-o rochita alba simpla...sycces garantat! desi cred ca iti trebuie mai mult de o ora pentru asta insa u stii conditiile in care se desfasoara acest "joc" eu ti-am oferit doar o idee
succes si sa iei un 10!
Http://www.ziare.com/......36317...km asa ceva:D adica intelegi u...sa creezi atmosfera:D
Un elev a adus o sabie-n scoala, si profesorul a trait sa povesteasca? Ia uite mai! Credeam ca numai in filme mai vezi asa miracole. Ciocolata paleste in fata sexului, asa ca ai putea sa vorbesti despre relatiile sexuale, de la ce varsta este indicat sa aiba loc, ce masuri contraceptive sunt, ce efecte negative implica un contact sexual neprotejat, sa vorbesti despre bolile cu transmitere sexuala,... si ai putea sa duci la scoala cateva prezervative de diferite tipuri de contacte sexuale, sa le arati in timp ce-ti sustii discursul. Iti dai seama ce de baieti te vor curta dupa? Vor vedea in tine o experta.
cel mai original lucru ...iti iei prietenul si faceti sex... ajung 4-6 min, iar despre mapa ii scrii pe google sex si gasesti destule
VulpeaDinUmbra întreabă: