Faceti un karaoke, dansati, uitati-va la un film sau vorbiti despre baieti si despre viata!
Nu mare lucru, mai ales ca eu nu mă prea plictisesc de obicei, dar daca se intampla sa am prieteni mai plictisiti e cam nasol!
De regula eu sunt aia care vine cu idei dar uneori plictiseala e așa de mare încât o fac in zadar...
Dar ca sa iti răspund la întrebare zic sa va gasiti ceva distractiv sau relaxant de facut: ieșiti undeva sau pur si simplu la o plimbare, dati o petrecere, ar fi multe variante...
Ascultati muzica, incercati sa gasiti un film, iesiti la un suc sau o plimbare cu role, biciclete. Jucati ceva gen Remi, Nu te supara frate, etc.
Incercati sa gatiti ceva, o prajitura, sau poate faceti ceva simplu si bun, inghetata, budinca, briose sau fursecuri.
Barfiti, povestiti amintiri, uitati-va la pozele vechi pe care le gasiti. Puteti sa incercati sa faceti ceva gen decoratiuni din hartie, sau origami, chestii cu lipici, sclipici, decupaje, etc.
Faceti tot felul de concursuri, puneti-va tot felul de provocari amuzante. Faceti poze impreuna.
Sunt multe lucruri pe care le puteti face, trebuie putina imaginatie. Depinde si de gusturile voastre, daca sunteti genul innebunite dupa petreceri-organizati una, daca va plac cartile, discutati despre carti, etc, etc.
O seara frumoasa!
anonim_4396 întreabă:
Twister09 întreabă: