Buna,
Imi plac baietii romantici, sensibili. Din pacate sunt rari. Imi plac cei atenti, care stiu sa iti spuna te iubesc fara sa le fie teama. Conteaza mult sa aiba simtul umorului. Ca si fizic: bruneti sau sateni, cu parul mediu sau mai lung, nu suport baietii cu parul scurt
. Ochii prefer sa fie negri sau albastri, doar verzi sa nu fie. Si conteaza sa aiba un zambet care sa te topeasca.
Mie imi plac baieti sensibili,in orice caz, urasc baietii perversi, adica sunt satula de ei.Imi plac baietii intelgatori,sensibili,cu simtul umorului,adica simtul umorului e foarte important, nu vreau sa fie plictisitor, sa stea ca un stalp in timp ce eu rad sau fac la randul meu glume.Fizic: nu conteaza,brunet,saten,blond,dar ochii trebuie neaparat sa-i aiba albastri,daca nu,il dau afara din casa[glumesc],albastri sau verzi, sa nu-i aiba caprui sau negri, sunt satui de ochii astia.Intr-un cuvant imi plac baietii imaginari
Nu stiu, fizic, imi plac baietii bine facuti, blozi si/sau cu ochi albastri, dar imi plac si ochii caprui.si mi-ar placea sa nu fie un pampalau, si sa poti purta cu el o discutie, si sa avem aceleasi pasiuni.
Pervers & sentimental, amuzant, c-o moaca draguta, cu parul lung, sa aiba o freza misto, NO COCA! Asta ar fi genul meu...
.
Repet!
NO COCA! No, no, no!
Salut.Mie imi plac baietii cuminti si foarte frumosi(asa cum este si prietenul meu)!
Ceau!
Pai mie una imi plac baietii bruneti cu patul foarte inchis, negru de obicei, si sa aiba ochii verzi
BoRnY întreabă:
GligoreMihai întreabă: