Pai... avand in vedere ca sunteti in relati bune, chiar foarte bune, te poti impaca cu el doar dintr-un simplu sarut . Insa daca nu vrei sa iti strici reputatia sau demnitatea, eu stiu?, poate ar fi indicat sa iesiti undeva si tu sa deschizi un subiect, si sa zici asa: Mai ti minte cand eram impreuna? Ce vremuri, ( sau ceva de genu), ne simteam asa de bine. Mai sti cum ne-am cunoscut, (chesti de astea), si sa ajungeti la un punct culminant, sa ii dai de inteles ca tu il placi sau daca el iti da de inteles, nu mai ezita si saruta-l pasional si veti fi din nou impreuna. , poate nu oficial, dar merge si asa. Funda?
La multi ani! Te'ai mai marit cu un an si ma gandesc ca timpul in care am fost impreuna(niste momente placute) se tot indeparteaza, noi tot maturizandu-ne, iar asta ma intristeaza... sper sa nu uiti acele momente care pentru mine au insemnat. ( sper sa te ajute pentru ca nu am avut mai multa inspiratie) acum cum va continua vezi tu eu ti'am dat un exemplu cum sa atingi subiectu' .
Oooo. dragut... stii ce as face eu daca as sti ca inca ma mai iubeste? M-as duce acasa la el. i-as zice la multi ani. si apoi m`as duce cu el in camera lui. in caz ca sunt parinti prin casa. ii dau cadoul si apoi il sarut. ar fi sweet. si o sa fie o surpriza placuta pentru el. :X