| Aleeeeeeee a întrebat:

Heii happy. Ce mai faceti?

Am nevoie de un sfat happy si pentru ca stiu ca TPU da cele mai bune sfaturi am apelat din nou la voi big grin.

Acum ceva timp m-am despartit de prietenul meu dar am ramas buni prieteni :d ne intelegem foarte bine, vorbim pe mess, la telefon din cand in cand. Weekend-ul trecut am vorbit cu el pe mess si am atins putin subiectul despartitrea. Am clarificat totul pana la urma si mi-a spus ca el ar mai vrea inca o dat [ nu chiar cuvintele astea dar din ce mi-a zis asta am inteles ]. Inca suntem foarte apropiati, doar ca la scoala nu prea vorbim doar din cand in cand si atunci ma strnge de mainihee hee si am observat ca ma tot priveste.

Peste cateva zile este ziua lui [ cu o zi dupa sf valentin ] si vreau sa-i trimit un mesaje sau sa-l sun si sa-i zic la multi ani. Inca il iubesc si, si el imi dovedeste ca inca tine la mine. Cum sa incep sa ating din nou subiectul impacarea?

FUNDA + voturi happy.

3 răspunsuri:
| Static a răspuns:

Pai... avand in vedere ca sunteti in relati bune, chiar foarte bune, te poti impaca cu el doar dintr-un simplu sarut love struck. Insa daca nu vrei sa iti strici reputatia sau demnitatea, eu stiu?, poate ar fi indicat sa iesiti undeva si tu sa deschizi un subiect, si sa zici asa: Mai ti minte cand eram impreuna? Ce vremuri, ( sau ceva de genu), ne simteam asa de bine. Mai sti cum ne-am cunoscut, (chesti de astea), si sa ajungeti la un punct culminant, sa ii dai de inteles ca tu il placi sau daca el iti da de inteles, nu mai ezita si saruta-l pasional si veti fi din nou impreuna. big grin, poate nu oficial, dar merge si asawinking. Funda?

| KaRa23S a răspuns:

La multi ani! Te'ai mai marit cu un an si ma gandesc ca timpul in care am fost impreuna(niste momente placute) se tot indeparteaza, noi tot maturizandu-ne, iar asta ma intristeaza... sper sa nu uiti acele momente care pentru mine au insemnat. ( sper sa te ajute pentru ca nu am avut mai multa inspiratie) acum cum va continua vezi tu eu ti'am dat un exemplu cum sa atingi subiectu' big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oooo. dragut... stii ce as face eu daca as sti ca inca ma mai iubeste? M-as duce acasa la el. i-as zice la multi ani. si apoi m`as duce cu el in camera lui. in caz ca sunt parinti prin casalaughing. ii dau cadoul si apoi il sarut. ar fi sweet. si o sa fie o surpriza placuta pentru el. :X