Eu sunt la acest liceu si nu stiu cum sa ma transer mai repede
era sa raman corigenta la matematica. trebuie sa o stii la perfect...mi-a zis varul meu ca la economic 1 trebuie sa stii multa matematica
nu este adevarat.si la 2 si la 3 trebuie sa stii.si.na nu stiu mie nu-mi place acest liceu.e foarte aiurea si greu.si este un prof de mate care e aiurea de tot.
dar este alegerea ta daca tu vrei acolo. oricum el e bun dar e foarte greu si aiurea
eu iti recomand sa te duci la
-racovita daca ai medie
-negruzzi
-national
-cantemir
si mai multe...
Pfoai.Eu nu stiu ce sa fac.Deja am avut inscrierile si am pus si economic 2. Dar acum ca am vazut toate comm. urile astea parca regret.Eu auzisem ca nu e asa greu.Si la orele de matematica nu trebuie neaparat sa fii ass. Oricum eu voi vedea.Inca nu stiu daca am intrat la ec 2. Dar la asta ma astept.O sa vad la anul cum o sa fie. Faci cum vrei, te duci unde iti place.Si apropo la economic 2 profilul pe care l-am pus eu e tehnician in industrie alimentara.Eu iti urez multa bafta si incredere! :*
Pai eu sunt din suceava.dar am locuit in iasi.m-am mutat curand.si am o prietena care e la economic 2 si nu vreau sa te sperii dar e foarte foarte greu. acum trece in a 10, dar isi doreste sa se transfere dar nu poate.gandestete de doua ori inainte sa te duci la acel liceu.
:O
un sinur cuvant: naspa
daca ai medie de racovita du-te acolo ca e misto
daca ai medie de national du-te acolo
daca ai medie de cantemir du-te acolo
daca ai medie de tehnoton du-te acolo
daca ai medie de asachi du-te acolo
dar nu te du la economic ca esti ca si moarta.verisoara mea a venit odata planand. a zis ca era un baiat care a inceput sa se drogheze in clasa si s-a luat de ea ca ea era mai timida
E alegerea ta.
Stai bai linistit, eu am terminat anul asta ec 2 si nici nu eram as la matematica si uite ca am trecut cu bine, sfatul meu e sa te pui bine pe langa profesori si ai sa ai numai note de 9 si 10.Asta nu inseamna ca nu inveti nimic...ramai cu ceva in cap, profesorii sunt de treaba.Asa ca stati linistiti ca nu e de speriat liceul, profilul eu l-am avut tehnician in activitati economice dar este de recomandat si cel in industria alimentara ca e misto.V-am pupat si bafta in continuare
Idem adDaaA si caramelecucafea.
iti sugerez sa te duci la tehnoton.prietena mea cea mai buna e acolo si mi-a zis ca e fffffffff tare
eu sunt in clasa 7 si la anul la tehnoton sau miron costin vreau sa ma duc.
na.tu faci cum vrei.e alegerea ta unde vrei sa te duci.dar vorba lu adDaaA. gandeste-te de doua ori.
eu am fost la economic 2.Nu e cine ştie ce!
iti sugerez ioan.c.stefanescu...octav bancila,leonida,sturdza,Tehnoton, national, Cantemir
funda!
a si apropo la economic 1, 2, 3 trebuie sa stii matematica ca pe TATAL NOSTRU.
misauratcuviata întreabă: