Bun eu am 13 ani sh am am avut de la 12 si sora mea aia mik are 10 ani si are ggik deci da
Daca se limiteaza doar la sarut e ok :* desi pentru cei mari li s-ar parea prea devreme... dar dragostea nu are varsta !
Nu e ceva asa de grav doar ca ar trebui sa faci lucruri permise varstei tale, exclus dragoste.sex alte chestii.nu-ti distruge copilaria, o sa ai tot timpul sa o faci.eu ma bucur ca sunt copil si as vrea sa raman mereu asaIar sarutul nu e o chestie atat de grava.dar totusi nici in exces.
Salut.de ce si nu. mai multa experienta o sati acumulezi.si e normal ca la 13 ani sa nu faci sex esti prea mica si pentru sanatate ta nu e bine deoarece esti inca in dezvoltare. Sfatul meu e sa incerci doar daca zici ca e numai cu sarutatu, SUCCES.
Pai.cam da....totusi ai 13 ani si daca nu esti dezvoltata destul si faci dragoste s-ar putea sa nu mai poti face copii in viitor( o priena de-a mea a incercat si crede-ma ca nu e prea bine oricum.e viata ta.fa cum vrei
In ziua de azi nu prea exista tineri respectiv copii care sa se iubeasca cu adevarat e o chestiune legata de cat de : cool, smecher, etc. e respectivul daca e cu respectiva. Daca intrebi asta ori iti place de cineva ori esti cu cineva dar daca chiar va iubiti da e bine dar poate sa spuna ca te place si din alte motive, daca arati ma bine si vrea decat asta nu si sa te iubeasca la suflet. Deci raspunsul e da dar depinde.
daniela4853 întreabă:
TeIubesccc întreabă: