| 8Biia a întrebat:

Heii... Credeti ca diferenta de varsta conteaza asa mult? Spun asta pentru ca eu am 15 ani si am cunoscut un baiat acum 3 luni care are 26 de ani. Am iesit cu el de cateva ori dar cred ca mai bine nu mai faceam asta. Pana sa ne intalnim el mi-a spus ca vrea o relatie serioasa cu cineva pentru ca are varsta pe care o are. I-am spus sa faca cumva sa ma uite ca diferenta de varsta e mult prea mare si ca noi nu am fi potriviti unul pentru altul. Dar el refuza, vrea sa mai insiste. Ce sa fac? Nu vreau nici sa imi bat joc de el. Pareri?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa uiti de el, e un proxenet care vrea sa se culce cu tine, prost cu capu.

| IsabelaIssa a răspuns:

Varsta conteaza! Mai ales cand vorbim de o diferenta atat de mare. Nici macar nu esti majora... Spune-i clar in fata ca nu mai ai ce sa discuti cu el.

| ywar a răspuns:

Pai cred ca raspunsul se afla in intrebarea ta. E diferenta de varsta si cred ca el nu poate avea acces la cele de varsta lui si atunci se da la boboace. Si o sa faca putina parnaie,

| FurMoonn a răspuns:

Eu spun ca o relatie de o diferenta de maxim ani ar fi ok, dar e cam prea mult aproape 10 ani..parerea mea... Oricum in timp diferenta asta nu o sa se observe dar tu ai 15 ani, gandesti ca un copil, e clar ca nu iti poti compara gandirea cu el. Spune-i ca nu esti pregatita pentru o relatie serioasa si gata.Bine,asta e parerea mea, tu faci cum simti tu, dar nu uita sa-ti folosesti si creierul, nu doar inima big grin Sper ca te-am ajutat!big grin