| 8Biia a întrebat:

Credeti ca diferenta de varsta conteaza asa mult? Spun asta pentru ca eu am 15 ani si am cunoscut un baiat acum 3 luni care are 26 de ani. Am iesit cu el de cateva ori dar cred ca mai bine nu mai faceam asta. Pana sa ne intalnim el mi-a spus ca vrea o relatie serioasa cu cineva pentru ca are varsta pe care o are. I-am spus sa faca cumva sa ma uite ca diferenta de varsta e mult prea mare si ca noi nu am fi potriviti unul pentru altul. Dar el refuza, vrea sa mai insiste. Ce sa fac? Nu vreau nici sa imi bat joc de el... Pareri? Ce sa fac? Vreau sa spun ca ma intelege cand ii spun ca nu pot sa ies afara sau ca am vreo treaba ceva.

2 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Cred ca ti s-a mai rapsuns la intrebarea asta, nu stiu de ce ai pus-o din nou. Normal ca diferenta de varsta e mare si conteaza! Si la cum incepi aici, pare ca nu te deranjeaza, si termini cum ca te deranjeaza si nu poti sa scapi de el. Ai doar 15 ani, el la 26 are multa experienta de viata si tocmai de aceea a ales sa vrajeasca fete de varsta asta pentru ca sunt mici si naive. Ai mare grija ce alegeri faci in viata pentru ca or sa te coste mai tarziu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Aa a prins si el o fetita mica si naiva si a zis ca incercarea moarte nu are ca esti usor de prostit.

Tu la cei 15 anisori ai tai nu vrei sa ranesti un handralau de 26 ani? vezi sa nu fie invers