| 8Biia a întrebat:

Credeti ca diferenta de varsta conteaza asa mult? Spun asta pentru ca eu am 15 ani si am cunoscut un baiat acum 3 luni care are 26 de ani. Am iesit cu el de cateva ori dar cred ca mai bine nu mai faceam asta. Pana sa ne intalnim el mi-a spus ca vrea o relatie serioasa cu cineva pentru ca are varsta pe care o are. I-am spus sa faca cumva sa ma uite ca diferenta de varsta e mult prea mare si ca noi nu am fi potriviti unul pentru altul. Dar el refuza, vrea sa mai insiste. Ce sa fac? Nu vreau nici sa imi bat joc de el... Pareri? Ce sa fac? Vreau sa spun ca ma intelege cand ii spun ca nu pot sa ies afara sau ca am vreo treaba ceva...

4 răspunsuri:
| Sociopat a răspuns:

Individul asta e prea penibil pentru femeile de varsta lui si trebuie sa se multumeasca cu minore naive. Pune-l pe tactu sa-l ia la bataie si te lasa in pace.

| Anonymous1995 a răspuns:

E o diferenta mult prea mare, cred ca ar trebui sa ii spui tatalui tau sa vorbeasca cu el, nu ii inteleg pe oamenii astia...

| MădălinaDinu a răspuns:

Eu am 14 ani, iar iubitul meu aproape 21, și din punctul meu de vedere, e mult mai bine așa, vrea o relație serioasă, și peste puțin va începe să caute de muncă. E mult mai matur, nu vor apărea certuri inutile și complicații. happy Asta depinde și de mentalitatea ta, dacă ești încă copilă și nu te gândești la ce vei face în viitor, atunci nu-i de tine.winking

| MadalinaBoca a răspuns:

Parerea mea este ca un barbat la 26 de ani isi doreste o relatie serioasa cu adevarat, dar nu cu o fata de 15 ani. Gandeste-te ca el nu cauta altceva decat sa te implice intr-o relatie si sa te faca sa il iubesti neconditionat. Totodata te va forma dupa bunul plac si "vei creste" alaturi de el, dupa ideile, placerile si nevoile lui, ceea ce nu e ok pentru tine. Nu cred ca la varsta ta ai nevoie de o relatie atat de serioasa cu un om care pare destul de serios. Mai ai timp sa cunosti baieti, sa iti faci relatii...
La varsta pe care el o are si faptul ca e singur, ar trebui sa te gandesti de fapt ce vrea el.Sa nu cazi in plasa lui.....ai o viata frumoasa inainte si ai tot timpul sa te implici si sa il alegi pe cel potrivit pentru tine! Mult succes!