Trebuie sa iti cumperi biletul pe banii tai de buzunar, dar daca nu sunt de ajunsi la urma urmei poti sa-ti ajuti vecinii sau parintii pentru bani.Dar daca inca nu sunt destui poti intr-adevar sa renunti la lucrurile pe care poate sa ti le cumpere.sa o ajuti si sa te comporti frumos ca parintii sa vada ca esti desinestatator si ca te pot lasa sa mergi singur la concert.
sper ca te-am ajutat
Succes! (si daca nu iti este greu *-* sa imi dai funda atunci m-as bucura s-o primesc *-*)
Chiar esti dispusa sa renunti la a-ti cumpara altceva, pentru a vedea un concert? Eu nu Explica-le cat de mult inseamna pentru tine.
Renunță la unele lucuri pe care trebuia să le primești. Distracție plăcută la concert! \:d/ Pup!:*
Hi,
daca urma sa-ti cumpere o geaca, o geanta sau alt lucru atunci spune-le ca renunti la acel lucru in favoarea concertului mult asteptat, mai adauga ca te duce cu cele mai de incredere prietene(poate se gaseste si una mai mare ca tine-te vor sti mai in siguranta).
Succes.
Arata'le muzica lor.Arata ce pot face cum canta si ca au multi fanii! Roaga-i si spune'le ca vrei sa mergi.