Iti cumperi o pereche de bocanci noi pentru sezonul iernii care vine si te bucuri ca nu aluneci pe gheata.
Il eviti, nu mai vorbesti cu el, nu va mai intalniti, nu te mai gandesti la el. Trebuie sa ai niste lucruri care sa iti placa - te ocupi de ele. Citesti, vezi filme, iesi cu prietenele. Iti cauti alt baiat. Poti sa intri intr-o relatie temporara cu un baiat bun. Ideea este ca te tii ocupata. Baiatl de care vorbesti nu te merita si nu va iesi nimic bun cu el.
Cred ca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi sa treci la un pas urmator in viata ta.
Awww... Cum sa dea in tine?! Orice i`ai fi facut, ce fel de badaran este?! Cred ca este d`ala, pe banii parintilor... Incearca sa nu te mai gandesti la el, chiar daca ti se pare greu. Gaseste pe altcineva, si incet incet o sa iti treaca de asta, insa nu astepta ca dupa 1 sapt sa il si uiti. E mai complicat, mai ales la 14 ani. Sper ca te-am ajutat :) Ai grija de tine! >:d
Esti inca prea mica pentru asemenea sentimente, viata merge inainte nu are rost ca sa faci capat de linie aici. Daca el tinea la tine, nu facea ceea ce face. In plus la 17 ani sa dai intr-o fata de 14 este ceva josnic, in mod normal sa lovesti o fata este josnic, daca era ceva de capu lui se ducea si dadea intr-o persoana care poate sa dea la loc.PS: Ce copilarie aveti voi la 14 ani cand, cand eram eu ma jucam cu mingea in spatele blocului Be Happy by:*
Liviuanonim întreabă: