| addapaupsiktau a întrebat:

Heii- cum scriu pe mess asa mai ingrosat? si cu alta culoare adica cui alta culoare stiu! dar vreau permanent la toate persoanele
dau funda celui care raspm cel mai repede!

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Bună.
Te duci în bara de sus a mess-ului.

La "messenger" -> "preferences" -> "appearance".

Dai click pe butonul unde zice - change fonts and colors for message windows. Îți alegi ce scris vrei, salvezi și voila!

Baftă

7 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

Dai la ''Messages'', apoi la ''Preferinte''(doar ca scrie pe engleza poate la tine), iar apoi la ''Aparence''.
Apoi setezi tu culoarea, fondul etc.

Ceva de genul`. Sper ca te-am ajutat. happy

| MâţaD a răspuns:

Dai sus la Messenger,apoi la Preferences, apoi la Appearance, si apoi la Chance Fonts&Colors

| Ingrid16V a răspuns:

Pai intri acolo unde scrie "Messenger", apoi "Preferences" si dai unde scrie "Appearance" si apoi clik pe "Change Fonts & Colors"...de acolo te descurci si dai Ok si gatasmug
Succes>big grin

| TheSearcher a răspuns:

Intri pe mess -> sus ai o optiune Messenger, dai pe ea -> Preferences -> Appearance -> Change Fonts&colors si de la font style selectezi bold. bun acum dai ok si apply. dai dai pe casuta sa trimiti mesaj la cineva. si apesi pe T... dai pe culorile alea si merg la ultima optiune din meniu (color effect) dai pe ea. stergi de acolo culorile alea si pui u alte culori care vreai dupa are jos in acel meniu bifezi "Always use color effects' dai ok. intri din nou pe mess si gata =)

| Eaaa_4667 a răspuns:

Buna. uite idd meu: koko. kosminik iti spun. acolo. ca aici e prea greu
:* funda?

| RominaMaria96 a răspuns:

Dai pe t de la casuta de la mess si unde scrie b dai si scrii boldat adica ingorsat.Cat despre culoare permanenta la toti nu cred ca este.

| xRallu a răspuns:

Vezi ca la lista de mess ai acolo sus undeva messenger, contacts... dai pe messenger dupa dai preferences si dupa iti apare un chenar si dai appearance...si gasesti acolotongue