| Bib a întrebat:

:d
Am o problema crying. fostul vrea sa ne impacam, da si eu vreau dar problema e ca imi place de un baiat... are 14 ani sad. si azi l-am bagat in lista si o prietena lo intrebat daca ma cunoaste si o zis num`i pasa da sad. si eu zis ca-mi place de el!crying si im zis sa nu-i zicacrying. mi-e rusine sa intru pe el x_x!
si cu fostul ce fac `crying? recunosc ca tine la mine... da parca nu mai simt aceeasi atractie. crying
credeti ca semnele ce leo dat baiatu ala is de bine sau de rau`?crying
ajutor!

Răspuns Câştigător
| Adellee a răspuns:

Sunt de raaau! daca a zis ca nu-i pasa de tine...atunci e cam rau, in fine trebuie sa te decizi asupra unui singur baiat, asupra celui pe care il iubesti tu mai mult sau bine...la cine tii tu mai mult! mult succes! ce zici de-o fundita? deci concluzia este sa te gandesti de cine iti place mai mult si pe acela sa il alegibig grin

1 răspuns:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Stii.acelasi lucru mi s. a intamplat si mie.bine.nu cu fostu.cu 2 baieti pe care ii cunosteam de putin timp., Unul era mai indiferent si nu comunica(era rocker), celalalt era de treaba, si chiar arata ca tine la mine si l.am ales pe al 2'lea.Deci tu gandeste. te cine tine la tine mai mult si crezi ca ar merge acea relatie. Dar cu baiatul de 14 ani ar trebui sa mai vorbesti, deoarece nu esti inca sigura ca tine la tine si te sfatuiesc sa mai astepti putin.Asa,stie ca il placi, deci o sa se gandeasca la asta, si ai o sansa la el. Daca iti da semne clare ca te place, combina. te cu el, si lasa. l pe fostul happy. Succes!