Sus in ferestra de messenger ai meniul "Messenger". Dai click si alegi optiunea "Preferences" (sau Ctr+Shift+P). Iti va aparea o fereastra "Yahoo Messenger Preferences". Selectezi din stanga "Appearance" iar in dreapta ai "Change Fonts & Colors". Aici selectezi ce font, marime si culoare vrei sa aiba scrisul. Dai ok, si apoi ok inca o data.
Buna,
Trebuie sa te duci sus la Messenger > Preferences > Appearance > Change Fonts and Colors > (Iti alege preferintele) > Ok > Apply > Ok
Sper ca te-am ajutat!
Hi!
Deci La yahoo scrie sus in stanga MESSENGER. De acolo dai la preferences si dupa ce dai click acolo sunt niste categorii in partea stanga si de acolo dai la a doua : APPEARANCE. Acolo vezi ca scrie Change fonts & colors. dai click acolo si iti alegi ce culoare vrei, ce marime vrei si ce fel de scris vrei.
Funditzsa?
Buna!,in primul rand apesi pe messenger... apoi preferences... apesi pe apperance apoi in stanga iti apare un chenar unde scrie change fonds & colors, apesi acolo iti alegi scrisul si culoarea ce vrei tu si spoi apesi pe ok, apply si iar ok
sper ca te-am ajutat!
Buna!,intri pe id apoi apesi pe messenger,apoi preferences... apesi pe apperance apoi in stanga iti apare un chenar unde scrie change fonds & colors, apesi acolo iti alegi scrisul si culoarea ce vrei tu si spoi apesi pe ok, apply si iar ok
sper ca te-am ajutat!
Da normal ca merge...intri in MESSENGER>PREFERENCES>APPARENCE>Change fonts and colors, selectezi fontu, marimea si stilul fontului, dai apply, ok si incepi sa vorbesti