Cred ca si el te place si ca ar trebui sa il intrebi, nu ai nimic de pierdut. Daca iti spune ca nu te place il eviti si gata, macar stii ca ai incercat
Pai...sa vedem. In primul rand, chiar e posibil sa te placa. Foarte posibil. Si eu am fost in aceeasi situatie ca tine, iar baiatul de care imi placea, a ajuns sa fie chiar iubitul meu. Si daca il placi, trebuie sa actionezi cand e singur. Mergi si incepi sa vorbesti cu el despre ceea ce vrei tu, gandeste-te inainte la asta. De la o simpla discutie, ajungeti la chestii romantice. Si ii spui, prin ce modaitate vrei, ca il placi. Din nou, la mine a mers. :3 De asemenea, petrece mai mult timp cu el, arata-i in mod indirect ca iti place de el, ca tii la el si ca iti pasa de el. Ei bine, sigur iti va merge asa. Succesc si sa va tina
Problema e ca eu nu am incredere in mine si imi e ft rusine sa nu ma refuze....Mai ii si ideea ca el are doar la fata asa ii mai asa mai cu sictir da daca il cunosti nu ii asa sictirit.Multumesc mult de sfat si am sa incerc sa il pun in aplicare.