Te inveti sa mergi pe tocuri mergand cu ele.Nu poti sa te descurci cu pantofii cu toc daca ii tii in cutie, chiar daca initial te vor durea picioarele ingrozitor. Apoi te vei obisnui incetul cu incetul si vei ajunge sa mergi normal si sa nu mai simti nici un disconfort.
Prima data cand m-am urcat pe tocuri simteam ca parca mi se rup picioarele dar am tacut si am inghitit.
Poarta-le foarte mult prin casa pana la banchet, uita-te in oglinda cum mergi si perfectioneaza-te singura.
Mergi relaxat, tine spatele drept su nu indoi genunchii:0... distractie placuta la banchet:*:*... funda?
Exerseaza prin casa, eu de mica tot luam pantofii lui mama si mergeam toata ziua prin casa cu ei, si poate nu ma crede nimeni, dar merg foarte shod in adidasi de ex, si foarte bine pe tocuri.
Payy ca sa nu ai genunchii indoiti te sfatuiesk sa pui primma data tocul jos si dupa platforma(cred ca are, daca tocul e inalt).la mine am mersmai exerseaza si u.
Pai.i primul rand nu trebuie sa mergi mult(odata mi.am afcut praf picioarele pana la un vernisaj si inapoi) deci: exclus sa mergi pe jos pana acolo, in al doilea rand fa niste exercitii prin casa, plimbate mai repede, mai incet, in cateva ore iti garantez ca inveti.Si, daca nu.nu e o rusine sa nu stii sa mergi pe tocuri? de fapt.mie personal chestia cu tocurile mis e pare o prostiex_x.asta e!
LittttleMonster întreabă: