| AndyOTAKU a întrebat:

Heii big hug
Salut, am o problema...și cred ca am sa va cer ajutorul :\
Acum ceva timp am ieșit cu un grup de amici, dar am avut o "surpriza", în grup a venit încă o fata, era prima data când o vedeam, dar am simțit simpatie pentru ea din prima privire. Am vorbit destul de mult cu ea în ziua aceea, iar după a trebuit sa plecam, si s-a întâmplat ceva ciudat : când a plecat ea, am avut o senzație de singurătate, de parca a luat o parte din sufletul meu, iar de atunci ma simt singur. Doar când o vad simt ca am pe cineva alături si nu știu cum sa explic...dar ma simt mult mai bine când sunt alături de ea, chiar și pentru 5 minute.
Oricum, de atunci vorbim continuu pe rețelele de socializare si prin SMS-uri,doar chestii prietenești. De puține ori am adus vorba de chestii "sentimentale",iar ea doar o data... M-a întrebat :" Pe cine placi?" Eu i-am zis ca plac o fata din oras,cu care vorbesc in fiecare zi,am încercat sa o definesc pe ea :3, dar nu stiu daca s-a prins... Oricum ea a zis ca place o persoana din liceul ei(nu sunt cu ea in liceu), dar nu stiu daca e adevarat.
Imi e frica sa-i zic ca o plac, nu ma tem de un refuz, ci doar de faptul ca am putea pierde prietenia. Sa-i zic ca o plac? Sa aștept? Sa nu-i zic niciodată ce simt pentru ea?

7 răspunsuri:
| Hakuouki a răspuns:

Ce sa astepti? Sa vina altcineva sa ii spuna ca tu o placi, crede-ma daca nu ii spui nu vei sti niciodata si aceste sentimente iti vor face mai mult rau, experienta m-a invatat ca prietenia nu se pierde. E o chestie ciudata, oamenii cred ca prietenii nu mai sunt prieteni daca formeaza un cuplu si se despart sau daca isi marturisesc sentimentele si nu sunt intoarse, dar nu e asa, doar ca oamenii renunta la ceilalti cand sunt respinsi, se simt raniti si simpla prezenta le amintesc de "infrangerea" sentimentala. Eu zic sa fi gata sa lupti pentru ea, atat ca prietena cat si ca iubita, pana la urma ai avut parte de ceva frumos la inceput (dragoste la prima vedere) meriti si un happy end. Dar spune-i ca o placi in fata si daca te refuza spune-i ca nu vrei sa o pierzi ca prietena, indiferent de situatie. Fi sincer cu ea si fi sincer si cu tine. Succes si daca veti fi impreuna(eu sper ca veti fi), sa va tine happy A da... spune-i cat mai curand. Si apoi intra pe TPU si lasa raspuns tot aici sa stim si noi big grin

| AndyOTAKU explică (pentru Hakuouki):

Desigur, azi am sa-ți spun ce reacție a avut... Sper sa simtă la fel :3 Oricum, dacă nu e reciproc asta e. Am încercat si ieri sa-i spun, dar am scris mesajul si l-am șters dupăhee hee Azi promit sa-l si trimit. Era mult mai frumos sa-i spun in fata, dar abia ne întâlnim.
Ma întorc diseară cu un răspuns! MULȚUMESC!

| AndyOTAKU explică (pentru Hakuouki):

Vestii proaste, am fost refuzat.

| Hakuouki a răspuns (pentru AndyOTAKU):

Mare pacat...serios imi pare rau...dar stii ce? Nu renunta, ai grija sa nu o pierzi nici ca prietena si poate daca mai incerci vei reusii, unele fete sunt tare "incapatanate" si trebuie sa le convingi.

| Silenz a răspuns:

Daca nu ii zici ce simti pentru ea, vei trai toata viata cu acest regret.
Cel mai bine e sa ii spui: X, uite, avem atatea lucruri in comun, ma simt bine cu tine, stii ca am intentii bune si nu sunt nesimtit si as dori sa trecem la urmatorul nivel daca si tu esti de acrod cu asta, daca nu, te rog sa nu afecteze cu nimic chestia asta relatia noastra de prietenie.

| AndyOTAKU explică:

N-am avut loc sa scriu mai mult, dar ar putea sa ma respingă si din alte motive.
Ea este din câte am văzut o fata mai rușinoasă, care nu prea iese pe afara și părinții ei ii interzic multe. Oricum, sper sa nu fie o problema. Azi am sa-i zic probabil... Din păcate la telefon, deoarece ma întâlnesc rar cu ea.

| Hakuouki a răspuns (pentru AndyOTAKU):

Deci ai parte de o fata cuminte...chiar daca parintii ii interzic tu sa ii fi alaturi mereu, poate nu e cazul, dar in general sunt probleme cu parintii pe tema asta si nu e bine sa fie singura.