Eu sunt clasa a 7-ea.Nu pot sa spun ca urasc anumite materii,dar pot spune ca nu agreez anumiti profesori, sau mai bine spus, un anumit profesor:cel de sport.Are cererile de la noi prea mari si are un comportament brutal.Deci,in concluzie, nu`mi plac orele de sport.Dar nu am nimic impotriva sportului, vorbind la modul general
Buna.
sunt a 8-a
Urasc matematica si muzica[ am fost in cor dar profu cam pute si mi-a pus o nota proasta + ca merge cu bicicleta. sa-l ***]
A 8a.Si urasc latina.Pe langa faptul ca invatarea unei limbi moarte nu-mi foloseste la absolut nimic, am o profesoara care parca molfaie, cu pofta, lamaie in fiecare ora
Sunt in clasa a6a si nu asa vrea sa ma despart de colegii mei niciodata sunt cei mai tari copii dar cu toate acestea urasc matematica, am un; profesor la mate care iti da 10 doar daca te duci la meditatii, eu nu ma duc si am numai 8
Cls a 7 a. Si urasc matematica, chimia, fizica...mai multe nu pot sa le spun pe toate ca sunt cam mulkte ( aproape toate )
Cls a 7 a. Si urasc matematica, chimia, fizica...mai multe nu pot sa le spun pe toate ca sunt cam mulkte ( aproape toate )
Eu sunt in cl IX si urasc fizica
e foarte grea...insa imi plac celelante materii deoarece am niste profi foarte de treaba
Ce relevanta are pentru tine daca cineva e in clasa X si uraste materia Y? probabil ai o materie pe care nu o placi si doresti sa vezi daca mai nsunt si altii ca tine
te asigur ca da,mai sunt multi carora nu le place materia care nici tie nu-ti place si asta pentru ca sistemul iti impune sa inveti ceva ce pur si simplu nu iti creeaza dorinta de cunoastere.
eu unul am trecut prin gimnaziu si liceu fara sa mi placa matematica de loc si ajunsesem la un moment dat sa cred ca e ceva anormal la mine dar am realizat apoi ca ma inselam si ca nu degeaba studiam singur fara sa mi ceara nimeni,la CHIMIE, BIOLOGIEchestii din FIZICA ce ma faceau curios, si mi starneau interesul
fiecare cu pasiunile lui
tie ce nu ti place , ce materie?
p.s. nu mai zi ca dai fundita raspuns tot ai primit cel putin de la mine :-P
Buna sunt in clasa a9a la un colegiu cu profil economic .
Matematica o fac cu domnul diriginte, pe care il urasc x((. Toata clasa nu il suporta deloc
este geva gen : chel, batran, arogant, abia daca mai are 5 dinti in gura, sa par in urechi scuza.ti expresiilee asa...
de aceea urasc enorm matematica )
A8a urasc istoria si romana ...si cel mai mult imi place matematica si ed fizica
@sweetsugar.eu sunt in a9a si nu pot spune ca urasc o anumita materie.dar nu imi place istoria si fizic
Pai eu sunt in clasa a cincea si urasc rau de tot muzica este groaznic de plictisitoare.p.s.dar am numai 10
Clasa a8a materiile pe care le urasc cel mai mult sunt:matematicaa chimia si fizica
Sunt in clasa a IX a si urasc fizica, deoarece am o profesoara mai rautocioasa. . Dar tu? fundita?
nmipbjtaboss123 întreabă:
onuticuta200312 întreabă: