Buna, Lolly! Nu e adevarat, nu are nimic daca porti sutien insa cum zice si Sony poti evita purtarea lui in casa ca sa ii mai lasi macar putin liberi. Si nici nu este bine daca dormi noaptea cu sutienul pe tine.
Sunt recomandate bustierele, dar acum pe noi fetele nu ne mai multumesc nici astea, vrem sa avem sanii cat mai mari.
Eu te sfatuiesc sa porti in continuare sutien fara nici o grija, ca ei daca au de crescut, cresc si daca porti sutien si daca nu si chestia cu lasatu nici aia nu e adevarata. Daca ar fi adevarata cred ca ar trebui sa cedem pe strada numai femei cu sanii lasati.
La mine, personal, nu a avut nici un efect sautienul desi port de la 12 ani.Nu cred ca are vreun efect negativ, doar peste multi ani s-ar putea sa ti se lase sanii... Evita sa il porti cand stai prin casa, sau vara cand iesi, purtand tricouri cu spatele gol.E super sexy fara sutien, desi nu ai sanii foarte mari. Sper ca te-am ajutat, te pup!
Nu purta sutiene, mai bine porti bustiere.Sutienele tin sanii, iar ei sa obisnuiesc tinuti si mai bine porti o bustiera care sa nu iti fie mica.
Pofim? Cine te-a mintit? Nu-i asa Stai linistita mai cresc si bustierele sunt bune pana la varsta de 13 ani dar dupa deja hai sa fim serioase
adryyy întreabă: