Hei! Imi pare rau sa aud asta. Sfatul meu este sa nu te mai tai pentru ca si eu am facut si nu m-a ajutat cu nimic. Problema ta este ca nu stii sa te relaxezi. Parintii tai se despart. Asta este. E greu dar incearca sa treci peste asta. Bunicii tai iti voi fii alaturi mereu. Daca bunicul ta ute uraste intreaba-l de ce si daca nu iti da un raspuns clar evita sa mai vorbesti cu el. Tipa de la scoala care te scoate din mintii spune-i sa n-o mai faca si incearca sa o ignori. Colegii tai care vor sa fie prieteni cu tine acceptale prietenia dar nu te atasa asa de tare de acele persoane. Incearca ca pentru o secunda sa nu te mai gandesti la nimic. Eu nu dormeam seara deoarece mereu, in imaginatia mea, credeam ca cineva rau este in casa mea. Si vroiam sa-i protejez pe ceilalti membrii ai familiei mele si nu puteam dormii si aveam si cosmaruri. Dar am cerut ajutorul bunicii mele. Mi-a spus sa ma duc la biserica mai des si sa-mi pun rugaciunile inainte de culcare. Da, poate pare stupid pentru unii dar ma simt mai bine si dorm foarte usor. Inainte sa te culci scrie pe o foaie tot ce te-a deranjat in ziua respectiva. Apoi, spune-ti rugaciunile si culcate gandindu-te la ceva frumos. Sper ca te-am ajutat. Bafta!
Iti recomand cv mie imi merge mereu. uitate inainte de culcare la o comedie cv care sa nu fie trist. toti trecem prin perioade grele. iti urez bafta
Bastiorosz întreabă: