| LexieD a întrebat:

Heii...
De ceva timp am insomnii si nu pot sa adorm decat peste 5 ore dupa ec ma bag in pat... Iar daca adorm mai devreme am toata noapate cosmaruri.
Mentionez ca trec printr-o perioada foarte grea, parintii mei urmeaza sa divorteze, imi este foarte dor de cei 2 bunici ai mei din partea mamei(ca mi-au fost ca niste parintii), am diferite depresii, bunicul meu nu ma suporta(ma uraste si imi vorbeste urat) o fata din clasa ma scoatedin minti si chiar daca la scoala multi ma invidiaza pentru caracterul meu(nu imi pasa despre ce spun altii despre mine, par fara problema, toti vor sa imi fie prietenii) eu nu ma simt deloc bine...
Imi puteti spune va rog ce as putea sa fac ptca nu mai suport viata asta!
As vrea sa ma trezesc odata si sa fi fost totul doar un cosmar!
Din cauza depresiilor am inceput si sa ma tai...

Răspuns Câştigător
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei! Imi pare rau sa aud asta. Sfatul meu este sa nu te mai tai pentru ca si eu am facut si nu m-a ajutat cu nimic. Problema ta este ca nu stii sa te relaxezi. Parintii tai se despart. Asta este. E greu dar incearca sa treci peste asta. Bunicii tai iti voi fii alaturi mereu. Daca bunicul ta ute uraste intreaba-l de ce si daca nu iti da un raspuns clar evita sa mai vorbesti cu el. Tipa de la scoala care te scoate din mintii spune-i sa n-o mai faca si incearca sa o ignori. Colegii tai care vor sa fie prieteni cu tine acceptale prietenia dar nu te atasa asa de tare de acele persoane. Incearca ca pentru o secunda sa nu te mai gandesti la nimic. Eu nu dormeam seara deoarece mereu, in imaginatia mea, credeam ca cineva rau este in casa mea. Si vroiam sa-i protejez pe ceilalti membrii ai familiei mele si nu puteam dormii si aveam si cosmaruri. Dar am cerut ajutorul bunicii mele. Mi-a spus sa ma duc la biserica mai des si sa-mi pun rugaciunile inainte de culcare. Da, poate pare stupid pentru unii dar ma simt mai bine si dorm foarte usor. Inainte sa te culci scrie pe o foaie tot ce te-a deranjat in ziua respectiva. Apoi, spune-ti rugaciunile si culcate gandindu-te la ceva frumos. Sper ca te-am ajutat. Bafta!

1 răspuns:
| LikeMe a răspuns:

Iti recomand cv mie imi merge mereu. uitate inainte de culcare la o comedie cv care sa nu fie trist. toti trecem prin perioade grele. iti urez bafta