Salut!
In primul rand,sper ca i-ai scris in limba engleza deoarece Cameron Boyce nu este roman.
In al doilea rand,el este actor, deci nu prea cred ca are timp de facebook, cu atat mai putin de mesajele strainilor.
De ce nu iti gasesti un prieten cu care poti avea o relatie reala, in loc sa visezi la actori Disney. Apropo, la 13 ani trebuie sa inveti, so, lasa baietii
Pa!
I-am scris in engleza
Nu am vrut sa fiu rea, dar chiar nu imi dau seama cum ati fi putut avea o relatie.Ti-am zis sa lasi actorii Disney doar pentru ca la un moment dat te vei indragosti si atunci vei suferi
Pai, eu chiar m-am indragostit de el si simt ca am fluturasi in stomac.
La 13 ani mi se pare normal
Toti in copilarie am fost indragostiti de actori si actrite dar tu la 13 ani esti goga dupa un actor de la Hollywood? Las-o moale si cauta un coleg de scoala, de clasa cu varsta apropiata.Ce crezi ca ar face cu tine o persoana matura?
Pentru ca un actor nu are timp de facebook, sa nu mai vorbim de o relatie la distanta.
La 13 ani e normal.Deja ai intrat în pubertate și incepi cu chestii din astea.
Cameron Boyce este din California deci nu prea cred ca puteți fii împreuna.Mai e și facebook-ul dar el e actor și dansator în același timp deci nu prea cred ca are timp de facebook.Nu te judec pentru ca și mie îmi place de el dar nu sunt chiar așa de înnebunita...adica sa-i scriu mesaje pe facebook.E mai mult idolul meu adica actorul meu preferat.În fine eu zic sa o lași mai moale pentru ca oricum cu timpul o saddispara ceea ce simți.Dar sper ca în mesaj nu ia-i scris ca-ți place de el deoarece din punctul meu de vedere o fata trebuie sa fie orgolioasa. Însa pot sa spun ca nu are o prietene însa sa nu-ți faci șanse prea mari.
Sper că i-ai dat cerere pe facebook-ul lui oficial (eu știu 100% care e).
Dacă nu ai găsit încă facebook-ul lui, poți să mă întrebi pe mine care e.
Oricum, dacă nu l-ai găsit până acum pe cel oficial și nu i-ai dat cerere, degeaba... Spun stă, pentru că eu i-am dat cerere și e imposibil...are deja numărul maxim de prieteni.
Așa că... succes!:-)