Nu e diferenta mare Ce dragut ai scris tu tot acolo, ce poveste frumoasa :3 Se vede ca te place :3 spune-i, ca nu ai nimic de pierdut, ai numai de castigat ! Succes !
Buna! Daca nu crede ca -l placi inseamna ca este cam bleg! Ia saruta-l tu asa pe neasteptate, vezi cum reactioneaza, si dupa ii zici: Acum ma crezi? Daca vezi ca nu merge asa de bine cu el nu te complica prea tare.
Are 14 ani si oricum este mic pentru tine, rar sa vezi fete cu baieti mai mici. acum toate sunt cu baieti peste 20 de ani adica ele au 15-16-17 si sunt chiar si cu tipi trecuti de 22 de ani., am intalnit cazuri.
Asa ca eu iti tin pumnii si sa faci ce crezi tu mai bine. Dar sa nu te ia valul asa imediat,. stiu cum e cu dragostea.
Lasa-l pe el sa te caute daca te place, asta e un joc prostesc de copil mic pe care l-a facut el ca s-a dus o ora in casa., doamne.
Stai si vorbeste cu el si nu te grabii asa de repede. Fii un pic mai desteapta si vezi ce are de gand de fapt. Succes ciao!
Nu el a plecat o ora, unul din pretenii mei ca sa ne lase singuri Eu am stat cu el in timpul ala Si nu a crezut a zis ceva de genu' ''Eu vreau sa-mi zica ea, nu tu,, prietenei mele :/ .
Hei eu cred ca ar trebui sa ii spui, varsta, frumusetea, greutatea si inaltimea sunt doar niste numere in iubire.
Mersi, o sa incerc sa ii zic, dar repede ca dupa iar am emotii .
Bafta :*!