Ciclul nu ti-a venit deoarece in primii 2 ani nu este regulat. vine cum vrea, cand are el chef. E perfect normal. Nu te agita
Sanii te dor deoarece cresc.
Nu iti faci griji. Sunt hormonii si varsta!
La 14 ani nu ai de ce sa iti faci probleme, e normal sa fie neregulat la varsta asta, asa e la inceput.Sanii te dor pentru ca sunt in crestere si probabil iti va veni si ciclul
Buna!
Sa sti ca am incercat sa iti tirmit mesaj dar nu stiu din ce motiv nu il trimite. Oricum, sa stii ca e normal. Si mie si prietenelor mele s-a intamplat la fel. La inceput a venit regulat dar apoi a venit tot la 2 luni, la 3 luni si chiar si la 6 luni. E din cauza unei dereglari hormonale. Nu la toate adolescentele e asa, doar la unele.
Daca mai ai nevoie de convingere, ai putea sa o intrebi pe mama ta. Poate si ea a avut aceeasi problema in copilarie.
Pentru ca trebuie sa iti vina. Cu cateva zile inainte de menstruatie te dor sanii. O sa vezi, n-ai de ce sa te sperii.
Mai mult ca sigur o dereglare hormonala. Stai linistita si vezi ce se intampla...Insa daca nu iti vine nici in urmatoarele doua luni te-as sfatuii sa te duci sa-ti faci un control ginecologic