| Ramona_6895 a întrebat:

Heii! Deci nu mi-a venit ciclu in aprilie si ma dor sanii. De ce oare? Am nevoie de raspunsuri urgent. Dau funda! :*

Răspuns Câştigător
| StreetDancer a răspuns:

Ciclul nu ti-a venit deoarece in primii 2 ani nu este regulat. vine cum vrea, cand are el chef. E perfect normal. Nu te agita

Sanii te dor deoarece cresc.

Nu iti faci griji. Sunt hormonii si varsta!

5 răspunsuri:
| Marynna a răspuns:

La 14 ani nu ai de ce sa iti faci probleme, e normal sa fie neregulat la varsta asta, asa e la inceput.Sanii te dor pentru ca sunt in crestere si probabil iti va veni si ciclulhappy

| StreetDancer a răspuns:

Buna!
Sa sti ca am incercat sa iti tirmit mesaj dar nu stiu din ce motiv nu il trimite. Oricum, sa stii ca e normal. Si mie si prietenelor mele s-a intamplat la fel. La inceput a venit regulat dar apoi a venit tot la 2 luni, la 3 luni si chiar si la 6 luni. E din cauza unei dereglari hormonale. Nu la toate adolescentele e asa, doar la unele.

Daca mai ai nevoie de convingere, ai putea sa o intrebi pe mama ta. Poate si ea a avut aceeasi problema in copilarie.

| MysteriousOfficial a răspuns:

Pentru ca trebuie sa iti vina. Cu cateva zile inainte de menstruatie te dor sanii. O sa vezi, n-ai de ce sa te sperii.

| Deutsa_4004 a răspuns:

Mai mult ca sigur o dereglare hormonala. Stai linistita si vezi ce se intampla...Insa daca nu iti vine nici in urmatoarele doua luni te-as sfatuii sa te duci sa-ti faci un control ginecologic

| Ramona_6895 explică:

Am 14 ani.