| βεℓℓα· a întrebat:

Heii, deci va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi; s.Eram in autobuz cu prietena mea cea mai buna si cu inca o tipa. Prietena mea a zis a coboram cu 2 statii mai devreme intr-un ger cumplit, sasi ia ceva da la un fast food iar eu am rugato sa mai stam acolo, ca inghetam de frig.Si mi-a spus: "M-am saturat de problemele tale ca tie frig, ca tie rau, nu ma intereseaza". Whaat? Adica din momentu ala nu mai exista, ea a plecat cu fata aia acasa iar eu am ramas prin spate. Sii acum e cand ne-am certat viata mea e un calvar, iar ea pare sa fie cea mai populara si cea mai fericita."Prietenii" ei sunt doar de la ea din scoala (care este cea mai mare sc din oras)
Dar, totusi ma simt oribil, o urasc, mi-a luat tot ce am avut de la prieteni, la iubit, la tot...
Wekeendul urmator e ziua "tipei" la care sunt invitata eu, prietena falsa si niste fete pe care pe care le cunoaste de la ea din sc.
Nu prea vreau sa ma duc, tin la fata aia, dar o sa ma plictisesc plus ca nu vreau s-o vad pe creatura aia rolling on the floor.
Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| FanMJJ a răspuns:

NU te duce, stai acasa, ia-ti o doza de cola si relaxeazate, asculta muzica preferata, o sa te simti mult mai binewinking

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Deci ar fi o idee sa te duci.
iar in viata de zi cu zi. nu inteleg...
dc totul trebiue sa depinda de ea
construieste`ti propria personalitate
Draga mea poti fi,, populara'' si fata ea :-)
si sfatul meu ar fi sa nu o urasti nu faci decat sa-ti faci rau!

| Andux a răspuns:

Eu as zice sa te duci, pentru ca daca nu te vei ducee o sa creada ca vezi ca fara ea nhumai ai viata `hee hee

Eo asa as face, [ Adica din cauza ei Nu te mai distrezi tu?]laughing

Dha` acum faci ce vreii`;**

Pupii;*

| Dagr a răspuns:

Depinde de personalitatea ta. Daca esti o fata "cu mandrie" prea mare, du-te. Daca nu esti asa, la fel cum a spus si FanMJ stai acasa.