| patry166 a întrebat:

Heii :* Decii laughing Lu' cea mai buna pr a mea ii placee de un baiat din a 8 a D noi suntem a 7 C happy Na si Alexandra m-a pus sa ii cer id-ul lui Andreii. Ala are ceva cu mine nu cred ca ma suporta cel putin asa credeam laughing si ma duc la el intr-o pauza si ii zic sa imi dea id -u de mess ca lu o fata ii place de el si am zis ca nu pot da nume ca se supara. Dupa el o crezut ca mie imi place de el cand am ajuns acasa am intrat pe mess si Andreii mi-o dat Add nu stiu de unde o facut rost de id-ul meu da aia ii partea a doua. Dupa am aflat ca de la varumiu. happy na si mi-o dat buzz si am vb ce am vb cu el. Intre timp aia ma punea sa il intreb fel de fel de chestii eu ca proasta am intrebat daca are prietena el mi-a zis ca nu si eu ca o handicapata ce's l'am intrebat daca sar baga cu una de a 7a si o zis ca poate. A trebuit sa plec si am terminat conversatia dupa la scoala a doua zi in prima pauza eram cu Ale pe hol si vine la noii si ma ia in brate si o zis ca daca vreau sa fiu cu el ca si lui ii place de mine si Alexandra o auzit eu tin la el da doar ca la un prieten atata si nu intelege ca nu pentru mine era id si Alexandra s-a suparat pe mine si nu stiu cum sa o fac sa inteleaga decii Help dauu fundita

Răspuns Câştigător
| Heys a răspuns:

Wow O.o tare povestea.Si...dc Alexa nu a vb cu el pe mess dupa ce ai facut rost de id lui? Si tot ea se supara dupa ce sa tea pus sa intrebi chestii din care rezulta alte chestii.Sa sti ca daca eram in locul baiatului faceam acelasi lucru ..la ce te poti astepta daca te intreaba o fata asta pe mess.Si..ar mai fi ceva. Teai gandit ca poate baiatul te placea pe tine de la inceput si astepta ca tu sa faci primul pas. Daca nu ii placea de tine nu venea la tine chiar daca ati flirtat putinhappy. Orcum bafta si au Alecs nu stiu ce sa zic nu poti sa ii zici baiatului (uite ma tu nu erai pentru mine am facut doar rost de tine pentru prietena mea)

0 răspunsuri: