| RaluuIcs a întrebat:

Heii din nouhappyAm si eu o problema! Deci eu m-am despartit de prietenul meu pentru ca mi-a zis o prietena ca l-a vazut cu o alta fata si eu vorbisem cu el in aceeasi zi la telefon si imi spusese ca iese cu niste baieti si seara l'am intrebat cine era la care el imi zice ca era o prietena foarte buna si mi-a mai zis ca simtea nevoia de cineva si de aceea a iesit cu aceea fata!straight faceSi mi-a mai zis ca ma iubeste mult si tine la mine si ca poate cu alta ocazie o sa mai incercam sa fim impreuna! Acum vorbim pe mess, am iesit si ne'am plimbat dar ca amici si seara pe mess m'a intrebat daca mai tin la el si i'am zis ca da! Si acum chiar nu stiu ce sa facstraight face...Pentru ca eu una as vrea sa mai fiu cu el dar nu stiu daca el simte la fel pentru mine:d...Deci va rog mult sa imi spuneti ce sa facbig grinhappy

2 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ţi-a spus că te iubeşte şi tu spui că nu ştii ce simte el pentru tine?! Citeşti ce scrii? Dacă omul aşa ţi-a spus înseamnă că aşa simte! Spune-i că vreţi să vă împăcaţi şi că-ţi pare rău! Baftă!

| RaluuIcs explică:

Putea doar sa zica asa sa nu ma faca sa sufarhappy