Pai ce poate sa se intample? Nu te mananca asta e clar. Pai incearca sa ii explici situatia ca tu o vezi doar ca pe o amica si ca asa vreti sa fiti in continuare, nimic mai mult. Mai bine sa ii explici decat sa o lasi sa isi faca sperante false si sa stea dupa tine fara sa aiba nicio sansa. Asa o sa ii fie si ei clara situatia si o sa poata sa isi gaseasca pe altcineva. Veti ramane in continuare prieteni. Discuta liber cu ea chiar daca e mai ciudat. Mai bine sa lamuriti problema decat sa ramana asa.
De ce să te muți? )
Ți-a făcut ceva fata? Mă-sa are treabă cu tine, ea săraca îndură.
Inca ehh. unii au si parinti mai sariti de pe fix. Eu zic totusi sa vorbesti cu ea sa vezi ce a fost cu iesirea mamei ei. Poate o sa aiba o explicatie. (saaau poate nu )
Si ai mei sunt nebuni, dar nici chiar asa . Mai bine astept sa treaca cativa ani si dupa poate lamurim ...
serios? Cativa ani? Ce iti poate face daca vorbesti cu ea? Nu te asasineaza (doar daca o refuzi, muhahahahaa ). Vrei sa pierzi prietenia pentru ca parintii ei sunt tacaniti? Saaaaaauuu poate ea chiar te place si ii e frica sa iti spuna. (si-a ales persoanele nepotrivite cu care sa vorbeasca-parintii.)
A'pai ai dreptate, dar daca ma place si refuz ce se poate intampla? De asta mi-e frica :-s.
Doar mersi. Atat .
Cu placere :*
Pai ce poate sa se intample? Nu te mananca asta e clar. Pai incearca sa ii explici situatia ca tu o vezi doar ca pe o amica si ca asa vreti sa fiti in continuare, nimic mai mult. Mai bine sa ii explici decat sa o lasi sa isi faca sperante false si sa stea dupa tine fara sa aiba nicio sansa. Asa o sa ii fie si ei clara situatia si o sa poata sa isi gaseasca pe altcineva. Veti ramane in continuare prieteni. Discuta liber cu ea chiar daca e mai ciudat. Mai bine sa lamuriti problema decat sa ramana asa.
Pai ar trebui sa vorbesti cu ea. Pune-te putin in locul ei si vezi cum se simte. Daca nu iti place de ea spune-i sincer ca sa nu se tina dupa tine in continuare. Explica-i situatia ca vreti sa fiti amici si va intelege. Daca nu intelege asa, muta-te in alt oras cat de repede poti!
Nu s-a tinut niciodata dupa mine, dar nu pot sa vorbesc cu ea - e prea ciudat .
Mda e ciudat dar nu e vina ei ca are niste rude mai. dubioase ca sa zic incearca sa lamuriti situatia. Da-ti seama ca ea s-a simtit mult mai ciudat ca tine
Imi dau seama, dar nu stiu ce puii mei sa ii zic . Mai ales ca am vreo 6 apeluri pierdute de la ea :-s...
Poate te suna sa lamureasca situatia, eventual sa isi ceara scuze. Vorbeste normal cu ea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ori intreab-o care a fost faza.
Nu am treaba nici cu fata nici cu ma-sa . Nici nu cred ca o sa mai dau de ma-sa vreodata .
Muta-te pe alta planeta...))
Doamne, e doar o fata, nu te mananca, ii place de tine, e perfect normal!
O fi, dar e ciudat . Oricum, am rezolvat-o.
croissant întreabă: