| AOLEVRIC a întrebat:

Doar cititi... am nevoie de un sfat.

Azi cand am fost la o prietena sa o ajut cu laptopul nici nu am intrat bine pe usa ca ma-sa :
-Ooo, el e baiatul de care iti place big grin? [ JENANT]
Nu am zis nimic, iar ea [ amica ] s-a facut rosie instantaneu straight face, am stat in pragul usii vreo 5 minute. Ma-sa l-a chemat si pe tatal ei, si pe niste neamuri care erau acolo... Gen "Aduceti aparatul sa fac o poza, vaii. ". Nici nu am auzit ce au zis cand au venit, asa de rusinat eram laughing. In timp ce i-am instalat windowsul nu am mai zis nimic, incerca sa zica ceva dar se balbaia -_-. [ Poveste plictisitoare]

Azi m-a tot sunat si nu i-am raspuns, nici pe mess... Voi ce ziceti :ar trebui sa vorbesc cu ea sau sa ma mut in alt oras laughing?

Răspuns Câştigător
| Măriucaaaaaaa a răspuns:

Pai ce poate sa se intample? Nu te mananca asta e clar. Pai incearca sa ii explici situatia ca tu o vezi doar ca pe o amica si ca asa vreti sa fiti in continuare, nimic mai mult. Mai bine sa ii explici decat sa o lasi sa isi faca sperante false si sa stea dupa tine fara sa aiba nicio sansa. Asa o sa ii fie si ei clara situatia si o sa poata sa isi gaseasca pe altcineva. Veti ramane in continuare prieteni. Discuta liber cu ea chiar daca e mai ciudat. Mai bine sa lamuriti problema decat sa ramana asa.

31 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

De ce să te muți? laughing)
Ți-a făcut ceva fata? Mă-sa are treabă cu tine, ea săraca îndură.hee hee

| AOLEVRIC explică (pentru Musique):

Fata nu mi-a facut nimic, inca laughing. Ma-sa straight face...

| Măriucaaaaaaa a răspuns (pentru AOLEVRIC):

Inca laughing ehh. unii au si parinti mai sariti de pe fix. Eu zic totusi sa vorbesti cu ea sa vezi ce a fost cu iesirea mamei ei. Poate o sa aiba o explicatie. (saaau poate nu )

| Musique a răspuns (pentru AOLEVRIC):

Nici nu cred că-ți va face ceva.
Doar ignor-o pe mă-sa.

| AOLEVRIC explică (pentru Măriucaaaaaaa):

Si ai mei sunt nebuni, dar nici chiar asa laughing. Mai bine astept sa treaca cativa ani si dupa poate lamurim laughing...

Nu am nicio "treaba"cu ma-sa, si nici cu familia ei - sunt doar tipu' care baga windowsul laughing.

waiting serios? Cativa ani? Ce iti poate face daca vorbesti cu ea?laughing Nu te asasineaza (doar daca o refuzi, muhahahahaa devil ). Vrei sa pierzi prietenia pentru ca parintii ei sunt tacaniti? Saaaaaauuu poate ea chiar te place si ii e frica sa iti spuna. (si-a ales persoanele nepotrivite cu care sa vorbeasca-parintii.)

A'pai ai dreptate, dar daca ma place si refuz ce se poate intampla? De asta mi-e frica :-s.

Doar mersi. Atat happy.

Cu placere :*

Hai și pe la mine.batting eyelashes

Hmm... vin, adresa smug?

Bănuiesc că e departe Aradul. laughing

| Alcaelo a răspuns (pentru Musique):

De ce nu m-a chemat pe mine ca sa vezi ce ii "instalam windowsul" laughing)
ii instalam si driverele laughing))

| AOLEVRIC explică (pentru Alcaelo):

Lasa-mi un numar de telefon si i-l dau eu, cred ca si ma-sa e interesata laughing.

Nu conteaza, ma teleportez pentru tine laughing.

| Musique a răspuns (pentru Alcaelo):

Cred că-i spălai și vasele. laughing)

Bine bine. laughing

Pai ce poate sa se intample? Nu te mananca asta e clar. Pai incearca sa ii explici situatia ca tu o vezi doar ca pe o amica si ca asa vreti sa fiti in continuare, nimic mai mult. Mai bine sa ii explici decat sa o lasi sa isi faca sperante false si sa stea dupa tine fara sa aiba nicio sansa. Asa o sa ii fie si ei clara situatia si o sa poata sa isi gaseasca pe altcineva. Veti ramane in continuare prieteni. Discuta liber cu ea chiar daca e mai ciudat. Mai bine sa lamuriti problema decat sa ramana asa.

| Măriucaaaaaaa a răspuns:

Pai ar trebui sa vorbesti cu ea. Pune-te putin in locul ei si vezi cum se simte. Daca nu iti place de ea spune-i sincer ca sa nu se tina dupa tine in continuare. Explica-i situatia ca vreti sa fiti amici si va intelege. Daca nu intelege asa, muta-te in alt oras cat de repede poti! laughing

Nu s-a tinut niciodata dupa mine, dar nu pot sa vorbesc cu ea - e prea ciudat laughing.

Mda e ciudat dar nu e vina ei ca are niste rude mai. dubioase ca sa zic laughing incearca sa lamuriti situatia. Da-ti seama ca ea s-a simtit mult mai ciudat ca tine laughing

Imi dau seama, dar nu stiu ce puii mei sa ii zic laughing. Mai ales ca am vreo 6 apeluri pierdute de la ea :-s...

Poate te suna sa lamureasca situatia, eventual sa isi ceara scuze. Vorbeste normal cu ea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ori intreab-o care a fost faza.

| comsacodrut a răspuns:

Ignor-o pe mă-sa

| AOLEVRIC explică (pentru comsacodrut):

Nu am treaba nici cu fata nici cu ma-sa laughing. Nici nu cred ca o sa mai dau de ma-sa vreodata whistling.

| Laurentiu_Barbu_1985 a răspuns:

Muta-te pe alta planeta...laughing))
Doamne, e doar o fata, nu te mananca, ii place de tine, e perfect normal!

| AOLEVRIC explică (pentru Laurentiu_Barbu_1985):

O fi, dar e ciudat laughing. Oricum, am rezolvat-o.

Răspuns utilizator avertizat
| Emo15Mady a răspuns:

Pai... nustiu..eu mas muta

| AOLEVRIC explică (pentru Emo15Mady):

Iar eu daca as fi in locul tau as invata sa scriu corect happy.