| AOLEVRIC a întrebat:

Doar cititi... am nevoie de un sfat.

Azi cand am fost la o prietena sa o ajut cu laptopul nici nu am intrat bine pe usa ca ma-sa :
-Ooo, el e baiatul de care iti place big grin? [ JENANT]
Nu am zis nimic, iar ea [ amica ] s-a facut rosie instantaneu straight face, am stat in pragul usii vreo 5 minute. Ma-sa l-a chemat si pe tatal ei, si pe niste neamuri care erau acolo... Gen "Aduceti aparatul sa fac o poza, vaii. ". Nici nu am auzit ce au zis cand au venit, asa de rusinat eram laughing. In timp ce i-am instalat windowsul nu am mai zis nimic, incerca sa zica ceva dar se balbaia -_-. [ Poveste plictisitoare]

Azi m-a tot sunat si nu i-am raspuns, nici pe mess... Voi ce ziceti :ar trebui sa vorbesc cu ea sau sa ma mut in alt oras laughing?

Răspuns Câştigător
| Măriucaaaaaaa a răspuns:

Pai ce poate sa se intample? Nu te mananca asta e clar. Pai incearca sa ii explici situatia ca tu o vezi doar ca pe o amica si ca asa vreti sa fiti in continuare, nimic mai mult. Mai bine sa ii explici decat sa o lasi sa isi faca sperante false si sa stea dupa tine fara sa aiba nicio sansa. Asa o sa ii fie si ei clara situatia si o sa poata sa isi gaseasca pe altcineva. Veti ramane in continuare prieteni. Discuta liber cu ea chiar daca e mai ciudat. Mai bine sa lamuriti problema decat sa ramana asa.

31 răspunsuri:
| AOLEVRIC explică (pentru Laurentiu_Barbu_1985):

O fi, dar e ciudat laughing. Oricum, am rezolvat-o.