| ααntoo a întrebat:

Heii' Dragiloorhappy
uitee cum ehappy
stau de vreo 6/7 ani intr'un orashappy
si intr-o lunahappy trebuie sa ma muutsad
si mie foarte fricahappy pentru ca nu voi avea prieteni cum am avut aicea.si imi voi schiba si profesoriicrying
ma rog v'a fi o schimbare radicalahappy
# voi ca parere ati aveahappy?
v'ati adapta usoorpuppy dog eyes
# fundachatterbox#

Răspuns Câştigător
| Piiink a răspuns:

Buna tongue Aci sunt dezavantaje si avantajewinking Dezavantajul este ca o sa iti fie dor de prietenii de aici Dar avantajul e ca iti faci ce fel de reupatie vrei si nu iti fa griji tongue prieteni se fac reped dar ca sa kastigi incredere dureaza ceva tongue Si in pivinata baietilorr smug toti o sa fie inetresatii de tine smug Pt ca esti noua si misterioasa tongue
Bafta smug big hug Fundabatting eyelashes?

5 răspunsuri:
| Maothecat a răspuns:

La fel m-am mutat si eu acum vreo 8 ani si la inceput a fost greu, apoi m-am adaptat si totul este ok acum

| elizabeth a răspuns:

Asa am fost si eu

| TheKiddoRo a răspuns:

Cu mutatul este putin cam greu dar totul depinde de tine cum o sa comunici cu celalalte persoane din jurul tau si restul...Si incearca sa gandesti rational si nu pune nimic la suflet pentru un timptongue

| DrMaioneza a răspuns:

Daca tu esti aia din poza crede-ma o sa-ti faci foarte repede prieteni si chiar Iubit.Da apropo de ce oras e vorbahappy

| DrMaioneza a răspuns:

Daca tu esti fata din poza o sa-ti faci foarte repd prieteni si ciar si un iubit. Aprop de ce oras e vbhappy