Pai in primul rand faina povestea
Apoi daca vei fi cu el sau nu, asta doar tu poti sa decizi, insa trebuie sa ai in considerare: daca tie nu iti place de el, mai bine nici nu incerci nimic-zic eu
Decat sa fii cu el, el se va atasa ft tare de tine, relatia nu merge si dupa va despartiti, el va fi devastat... chiar si baietii au sentimente
Deci ca vei fi cu el sau nu, e decizia ta, caci tu stii ce persoana este el, doar tu il cunosti...
P.S.: din poveste eu zic ca te place chiar mult, ramane sa te gandesti: tu il placi sau nu?
Sper ca te-am ajutat :*
Asa se intampla mereu... cand un baiat si o fata sunt cei mai buni prieteni, cu siguranta unul dintre ei sau chiar amandoi isi vor schimba sentimentele... din moment ce va intelegeti asa bine, in cat erati cei mai buni prieteni e, eu zic ca ar merita sa incerci Funda? =D (nu am si eu niciuna) :*
Nu-ți poate spune nimeni ce trebuie să faci.Tu ești singura conștientă de sentimentele pe care le porți, fie ele de dragoste sau simplele sentimente de prietenie.
Dacă simți ceva, încercarea moarte n-are, dacă nu, e mai bine să lași lucrurile așa.
Baftă!
Pai daca il placi.da fi cu el. Daca nu nu stiu ce sa zic! totusi incearca sa nu-i ranesti sentimentele!
Daca e dragut si se comporta frumos ai putea sa ii dai o sansa doar ca apoi daca va certati si va despratiti nu o sa il mai ai pe acel cel mai bun prieten.