| xgeanina a întrebat:

Duminica ma duc la o zi de nastere a prietenei mele care face 17 ani si nu stiu ce cadou sa ii cumpar. Vreo idee? Fundaa la cea mai buna idee

Răspuns Câştigător
| DanielaMf a răspuns:

Ai puteai sa-i cumperi ceva care stii sigur ca o va incanta,si de exemplu ai putea sa ii cumperi o carte scrisa de o autoare/un autor iubit de catre ea. Daca nu-i place sa citeasca,ii poti face chiar tu ceva,iti zic sigur,ca va aprecia mai mult, fiind un cadou facut cu toata dragostea, de exemplu o prajitura preferata de ea sau daca nu-ti place sa gatesti, ultima varianta ar fi sa-i cumperi un animal de plus, chiar daca are 17 ani, il a tine in camera ei, si se va gandi la tine cu siguranta, in fiecare zi, cand vede acel lucru.happysper ca te-am ajutat. Funda?

6 răspunsuri:
| Furculingură a răspuns:

Ceva ce îi place ei, ce o pasionează. De exemplu când a fost ziua unei prietena de-ale mele pasionată de pictură, i-am luat o trusă de desen.
Dacă nu, i-ai o bluză, o carte, un căţeluş, de ce nu?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
O cutie cu bomboane de ciocolata,flori, parfum, o bluza frumoasa, o carte frumoasa, depinde ce stii ca-i place si ei.
Te pup!

| andru10best a răspuns:

O geanta, o esarfa de calitate sau niste farduri pentru ploape.

| Azurry a răspuns:

Parfum, haine, încălţăminte, cărţi etc. Fii creativă!

| MERYE a răspuns:

Pa-i daca ii stii gusturile nu va fi greu in alegerea cadoului

| MXxXMXxXM a răspuns:

Eu ia-si cumpara un parfum care miroase foarte frumos sau o carte ( daca ii place sa citesca ).