| TiniS a întrebat:

Este vorba despre prietenul meu. Prima data cand am fost impreuna era asa dragut dar dupa un timp parca nu mai mergea nimic bine si am decis amandoi sa ne despartim. Dar el in fiecare zi ma baga in seama pe facebook dar la scoala era indiferent. Pana la urma ne-am impacat dar doar cateva ore pentru ca s-a bagat fratele lui si a zis ca nu ma place si ca place pe altcineva iar el a zis sa nu il ascult pe fratele lui ca ii ciuda si ca e prost dar ne-am cam certat si ne-am despartit iar.Dar el in fiecare zi ma baga in seama si ma intreaba daca il plac si e asa dragut cu mine dupa tot ce a fost.Dar nu stiu ce sa cred. Sa il cred pe fratele lui sau pe el? Sunt chiar foarte confuza. !

5 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Cand A este cu B si A il place pe B si B pe A, insa totusi apare si C care-i bazaie; lasa-l pe C in pace si vorbeste numai cu B. Cu B ai inceput treaba si cu B te tot certi si te impaci insa ai grija ca si prea multe certuri si impacari nu-s bune. Ai incredere in B pana vezi ca-i nesincer cu tine, apoi il schimbi. C pentru moment ii o ispita si ar fi bine sa-ti vezi de ale tale si sa nu-l iei in seama. Numai bine!

| SimonaQs a răspuns:

Lasa-l! Iti irosesti timpul.

| RedDeath a răspuns:

La varsta asta nici baietii nu stiu ce vor. Faci ochi dulci la toate fetele. Cine le cade in plasa, le cade, asta e. Ce sa intelegi din comportamentul lui? Ca te place. Dar asta nu inseamna ca te place in felul acela din povesti din filme, cand un barbat ''place'' pe o fata /femeie si nu o inseala cu absolut nimeni si ii ramane credincios. Te place in sensul ca : fiecare floare e frumoasa, dar o albina pretuieste toate florile. Asadar, baietii nu sunt credinciosi unei singure fete. Ei pot placea mai multe fete in acelais timp, pentru ca sunt inca tineri, sau chiar de nu sunt, habar nu au ce inseamna si cum sunt sentimentele lor.
Faza e ca, tu te porti purta normal, civilizat, il saluti, razi, etc, dar nu ii cazi in plasa. E oare chiar asa greu? Eu zic ca nu.

| DeliaDelii a răspuns:

Asta depinde doar de tine si de cat de bine iti cunosti fostul.

| mejustme99 a răspuns:

Fa ce simti tu! Daca tu il placi pe baiat acorda-i inca o sansa insa daca ai dubii asupra lui cred ca ar trebui sa il crezi pe fratele sau. Sper ca ti-am fost de ajutor!