Draga alexa, nu este nici o problema o sa le arate doar persoanele cu care ai vorbit nu ce ai vorbit, mult succes
Hmm... va arata si numarul persoanelor? sau cat am vorbit cu ei?
Buna
Daca cere factura detaliata vede numarul la care ai sunat, ora la care ai sunat, durata convorbirii.
Daca ai ceva de ascuns mai bine esti sincera cu ei si le spui ca ai gresit, promiti ca nu se mai intampla si vezi mai departe.
Nu are rost sa-i minti, vor descoperi oricum adevarul.
Multa bafta
Nu neaparat vor arata cat s-a vorbit in afara retelei, parintii tai trebuie sa fie foarte insistenti sa le spuna cu ce numere ai vorbit, adica ei vor spune ca proprietarul a depasit numarul de minute alocat in afara retelei, dar stai calma nu le va spune ce ai vorbit nu e legal
Sper sa fie asa ca daca nu sunt arsa... daca vor spune cu ce numere de telefon am vorbit parintii mei le va cere numerele si apoi vor suna... imi e frica de asta
Pai in situatia asta spune-le prietenilor tai sa nu raspunda la numere straine, dar stai linistita poate nu se va intampla nimic si totul o sa fie bine, data viitoare roaga-i pe priietenii tai sa te sune, daca nu sunt pe abonament casa nu se mai intample asta alexa, mult succes si chiar as vrea sa stiu cum se termina sper sa fie totul bine
Bună, îți arată decât cu cine ai vorbit nu şi ce ai vorbit.Am pățit şi eu, deci nu ai de ce să îți faci probleme .
IQ întreabă: