| Dumitrescu_Amalia_1996 a întrebat:

Heii eu de ieri am inceput dieta Dukan am slabit 1 kg dar am ametit si am mancat paine prajita si un chips pentru ca numai putea -si mi-am revenit. Oricum vreau sa continui dieta dar sa mananc peste sau ou sau piept de pui cu ceva legume langa. Ce ziceti e bine? App. ma plimb cam 2 ore pe zi si seara exercitii cam 15 min. in 2 saptamana. pot da 5 kg jos?

2 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Poti da 5 kg jos fara o tampenie de dieta luata de pe net.

Ca fapt divers dieta dukan creste aciditatea in stomac, faptul ca are foarte putini carbohidrati => stari de ameteala ( cum ai deja ) deoarece carbohidratii sunt principala sursa de energie si in final, multi oameni au pus inapoi mai mult decat aveau cand au terminat dieta.

5 kg nu e mult de dat jos. Vrei o metoda simpla fara dureri de cap?

1. alimentatie, tine undeva la 1500 kcal / zi, 4-5 mese pe zi, in care iti asiguri tot ce ai nevoie ( si carbohidrati, evident )

2. cardio : alergat, inot, bicicleta. 1 ora de vreo 4 ori / saptamana

Fa asta si o sa dai jos mai mult de 5 kg + ca iti faci si forme, prin sport.

| BeWiSeOaReAmScRiScOrEcT a răspuns:

Buna! stiu ca ai postat intrebarea aceasta de ceva timp si probabil nu mai ai nevoie de un raspuns, insa eu acum am vazut intrebarea si as vrea sa te lamuresc. singurul motiv pentru care ai ametit este acela ca ai facut prea mult sport pe zi. pe site-ul dietei spune clar ca nu este bine sa faci mult sporta in prima etapa a dietei deoarece nu rezista organismul. scuze pentru un raspuns atat de intarziat. apropo ai continuat dieta? daca da ai avut rezultate bune?