| Adriana_AdDrii_1998 a întrebat:

Heii, exaista un baiat pe care il plac...si vine la mine in fiecare seara si ma cauta mereu la telefon si prin mesaje...dar eu nu stiu daca vrea ceva serios sau daca chiar ma place... diseara pe la 9 iesim prima data doar noi doi...cum sa ma comport? Apropo, eu am 16 ani si el 18...

Răspuns Câştigător
| Mihailescuioana29 a răspuns:

Comporta-te normal, fii tu insati, iar apoi, vezi cum decurge intalnirea. Daca totul este ok, il poti intreba daca isi doreste ceva serios, sau este doar pierdere de timp. Sincera sa fiu, dupa cum spui ca te cauta, nu pare a fii doar o pierdere de timp, oricum de asta iti vei da tu seamahappy

2 răspunsuri:
| TeooQrr12 a răspuns:

Hei hei! :*
Nu îți face probleme.laughing trebuie să fi tu însăți pentru că doar așa o să te placă cu adevărat. Azi cred că este ziua când îți poți da seama dacă vrea ceva serios sau e doar o aventură. :* Până atunci, gândește pozitiv, fi cât mai naturală și ai încredere în forțele tale proprii. Multă baftă! Fundița? puppy dog eyes

| Aleka28 a răspuns:

Nu trebuie sa te comporti intr-un anumit fel. Daca chiar te place (eu cred ca te place) El te place pentru ceea ce esti tu asa in viata de zi cu zi, te comporti cum consideri tu ca merita el (daca il placi si tu) ii vorbesti mai frumos, gesturi simple :*