Baiatul perfect...
E acel baiat care te face sa tresari de fiecare data cand il vezi. Care iti zambeste atat de cald incat te topesti. Care iti e mai intai de toate prieten. Care se poarta cu tine ca un tata, protectiv si iubitor. Care desi nu arata ca un model de lenjerie intima, zambetul lui arata ca al celui mai frumos om de pe planeta. Care te face sa te simti pe tine ca cea mai fumoasa fata de pe planeta. Care te incurajeaza in ceea e faci, dar nu prosteste. Care are curaj sa iti spuna cand gresesti, si nu sta langa tine doar sa aprobe, ci si sa critice. Care e gelos pe toti baietii cu care vorbesti si nu ii e teama sa o arate, dar nu intr un mod gresit. Care stie ce vrea de la viata si stie ce vrei si tu. E baiatul caruia nu ii e frica sa se faca de ras pentru tine. Care stie sa se faca placut.
Baiatul perfect e baiatul pe care il iubesti. Cum si tu esti fata perfecta, pentru ca el te iubeste.
Sunt putin curios, cum poate sa fie gelos pe toti baietii cu care tu vb dar sa nu fie nici genu sa nu te lase sa vorbesti cu unu.,,?
Buna, pentru mine sincer baiatul perfect este baiatul care imi acorda respect care ma iubeste assa cum sunt eu cu toate defectele si calitatile mele, este un baiat care atunci cand ii auzi numele iti aduci aminte de el si te gandesti cu drag la amintirile pentrecute cu el. Sincer nici un baiat nu este perfect dar tu trebuie sa ti-l perfectionezi dupa tine. Sincer daca pe tine te face fericita si te face sa te simti speciala si unica sper ca te-am ajutat :*
Păi să fie gentil, romantic, amuzant. Ochi căprui, păr brunet sau şaten.Sincer nu prea contează aspectul, ceea ce contează este să fie frumos pe dinauntru