Buna Ea!
Pentru inceput cred ca se poarta asa pentru ca sufera.Cred ca daca ti-ai vedea prietenul actual cu o alta fata,nu ti-ar pica prea bine. Ceva in genul simte si el. In loc sa il insulti si sa il ranesti mai tare,incearca sa comunici cu el. Poate ca nu o sa iti convina cand o sa citesti, insa crede-ma ca asa e cel mai bine. Incearca sa il faci sa inteleaga ca nu esti tocmai potrivita pentru el, spunandu-i calm si raspicat astfel incat sa inteleaga.Ai putea sa ii zici ca puteti fi prieteni, sa vorbiti, si diverse lucruri ca sa ii treaca supararea.
Mult succes iar daca mai ai vreo nelamurire lasa-mi un mesaj si iti raspund cu mare drag :*
Buna!
E clar ca el face asta deoarece este ranit vazandu-te cu altul. Eu zic sa-l ignori, si sa-ti vezi de treaba ta. Daca vede ca nu te afecteaza cuvintele si faptele lui, te va lasa pana la urma in pace.
Succes!
Nu cred ca e o idee buna sa il jignesti, va incepe un adevarat razboi, care nu se poate termina bine.
Baiatul respectiv poate doar e suparat ca nu e alesul tau, si ac te-a vazut cu actualul prieten. Poate credea ca are vreo sansa. Insa visele lui s-au spulberat cand te-a vazut cu actualul tau. Se simte doar dezamagit si oarecum tradat.
Eu cred ca ar trebui sa-l ignori sau sa-l eviti un timp pana ii trece. Eu asa as face, razbunarea e arma prostului cum se zice. Nu te pune la mintea lui. O sa-i treaca
Si acum ca a vazut ca inima ta apartine deja cuiva, se va obisnui cu asta si va inceta sa-ti ceara prietenia
Eu asa cred
Succes
Lol. Nu e treaba lui pana la urma cu cine esti u si cu cine stai
Spune-i sa te lase in pace. Nu stiu. incearca sa memorezi ceea ce iti zice si peste cateva zile (daca ai ocazia) raspunde-i cu aceleasi cuvinte