Da,banda este eficienta, dar trebuie sa lucrezi cu ea, daca vrei sa se vada rezultatele bine cam vreo 2 ore pe zi.Am renuntat sa mai mananc dulciuri.Bafta!
Ce-mi plac mie ăstea care vor să slăbească, dar le este lene să-şi mişte hoitul afară să alrge sau se ducă la sală pentru mişcare serioasă.
Vă doresc celulită şi pulpe de urs.
Scumpo, la sala nu am timp sa ma duc. ok? :*. daca nu ai ceva inteligent de zis, TACI! Ce te doare pe tine de ce nu ma duc eu la sala? Sau iarna sa alerg in parc? serios? Te puuup :*
1. sunt băiat
2. dacă-i iarnă ce? Este un frig destul de suportabil, doar nu eşti în Siberia. Dacă mai şi alergi, nu mai simţi deloc frigul. Dar e mai comod să alergi în faţa televizorului, sperând că slăbeşti, şi să gâfâi acelaşi aer din câţiva metri pătraţi.
Îţi meriţi grăsimea.
Da ma rog. de parca stiu eu daca esti fata sau baiat. Si nu sunt grasa. Doar ca vreau sa ma mentin.
Banda mea era trotuarul.Am folosit metoda HIIT si am dat jos toata grasimea existenta :http://antrenorulmeupersonal.ro/articole/2-exemple-de-hiit-si-progresii/.
Eu n-aș da bani pe banda de alergat. Atâta timp cât există parcuri și trotuare nu ai nevoie de așa ceva.
Si iarna unde alerg?
Iarna nu sunt trotuare sau parcuri?
Ba da. Doar ca nu prea am timp sa ies in parc sa alerg.
Nu ai timp sau ți-e lene? Eu aș zice că aici intervine lenea fiindcă, dacă ai timp să alergi pe bandă, ai timp să alergi și in parc.
Nu imi e lene chiar deloc. doar ca pur si simplu nu am timp sa ies in parc. daca imi iau banda pot sa alerg si seara cand ma uit la o emisiune sau altceva.
Nu am avut, dar cred ca ai slabi destul intr-o saptamana si nu manca mancaruri fast-food. Funda?
anonim_4396 întreabă:
MihaelaCioplea întreabă:
anonima20 întreabă: