| SaraMihaela a întrebat:

Heii,imi place de un baiat..Nu dau nume happy
Este in clasa cu mine,ma face sa rad,radem impreuna, plecam acasa impreuna.si se pierde cu firea in fata mea..la fel si la telefon.Si eu la fel...Nu stiu ce sa fac?
Oare ma place? Adică, eu mai vb cu un prieten de-al lui si a zis ca nu-i place de nimeni.Ce sa fac?
Dau funda! :*

Răspuns Câştigător
| Ellenaroxy a răspuns:

Nu te lua dupa prieteni pot sa zica multe daca el se pierde cu firea numai in fata ta asta este de bine incearca sa faci tu niste pasi nu sa-l saruti asta trebuie sa faca el dupa aia ai fii prea indrazneata si nu in multe cazuri este buna... il iei de mana in joaca cand il vezi il pupi pe obraz poate mai mult in coltul coltului gurii big grinbig grinlaughing incearca sa-i arunci si niste priviri insistente daca dupa astea nu-ti raspunde la "sentimente'' o lasi asa adica baiatul ar fi prostut sa nu-si dea seama daca il vezi ca iti zambeste in continuare si ca accepta avansurile inseamna ca este timid si poate atunci sa-l saruti tu prima dar sa-l mai lasi si pe el sa se implice deoarece dupa aia sa nu te considere disperata dupa el sau alte lucruri

4 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Cati ani ai?

| neutrino a răspuns:

Tu nu trebuie sa faci nimic, el trebuie sa faca, daca e baiat.

| Haiiipa a răspuns:

Dupa ce ai spus tu aici e clar ca te place.
Probabil ca el nu a vrut ca tu sa stii ca lui ii place de tine pentru ca este timid, zic eu.

| HaHaHaHa2 a răspuns:

Eu zic ca te place asa ca nu mai sta si du-te la el si zi ca iti place de el pana nu apare una sa til fura CREDEMA big grin