Asta-i doar un detaliu nesemnificativ... Vorbiti fata in fata, ajuta si la relatia voastra sociala sau suna-l de mai multe ori, dar nu unul dupa altul, sa nu pari nebuna. Sunal si daca nu-ti raspunde, nu stiu ce sa zic! Dar daca ati iesit si daca i-a placut si mai vrea nu cred ca e vreo problema! Sper ca te-am ajutat! Funda?
Nu vrea sa te bage pe tine in seama
incearca sa nu mai vorbesti cu el pe Facebook si sa comunicati fata in fata unele persoane nu stiu de ce asa si o fata de care imi place mie pe fb nu vb cu mine dar in viata reala da (sau cel putin va ince sa vb cind o voi baga in seama)
Ori nu le vede, ori le vede, dar face altceva, si uita mereu de ele, etc.
Ce poti intelege prin faptul ca nu iti raspunde la unele mesaje?
Ori nu le vede, ori esti tu stresanta.
SI nu o spun in sensul rau, dar intr-o relatie, pot exista 2 tipuri de probleme in care este implicat stresul:
1. Fata sau baiatul este foarte stresant/a, si non-stop vrea sa vorbesca cu prietenul/a, si nu il/o lasa in pace deloc.
2. Partenerul este tafnos, si crede ca o "relatie", daca putem numii asta in cazul tau este ceva usor, simplu, fara responsabilitati, si atunci cand unul din ei ii cere celuilalt sa vorbeasca, si nu o face des, ci moderat, el se crizeaza, considerand asta stresant.
Deci, ori chiar nu vede mesajele, ori le vede, face altceva, si uita de ele, ori una din cele de mai sus, ori esti tu stresanta, ori nu prea are el chef sa vorbeasca cand vrei tu, ca na, are ceva mai "important" de facut, un joc, o discutie cu un prieten, etc.
Daca crezi ca te inseala sau ceva de genul, nu face mare caz pe chestia asta, fi cu ochii in patru, si o sa iasa adevarul la iveala.
Iesi din ceata si nu mai accepta acest joc stupid. Baiatul se distreaza si risti sa ajungi jucaria lui.
Continua sa te vezii cu el! Sigur te place. Dar poate chiar nu a vazut mesajele, sau avea treaba in momentul acela.
misauratcuviata întreabă: