| Ioa27 a întrebat:

Heii :** În câteva zile am balul bobocilor și am nevoie de o poezie în care să mă descriu și nu prea mă pricep. Vreau ceva frumos, ajutați-mă voi vă rog.Sunt o fată sociabilă, glumeță, de gașcă... băga-ți voi ce prindeți. DAU FUNDA. Poezia trebuie să aibă cam 8 versuri.MULTUMESC FOARTE MULT, vă rog ajutați-mă! :**

Răspuns Câştigător
| NH4OH a răspuns:

Buna.
Fii fata aceea originala. Daca o profesoara ti-a recomandat sa faci o poezie despre tine, asta a fost ideea ei, ti-a sugerat ceva, dar poti sa schimbi lucrul asta, ca sa fii mai diferita ca toti ceilalti in bine. Daca va obligat si va spus strict sa faceti o poezie, atunci, e nasol.
Eu totusi iti dau o idee.
" Buna. Sunt ( numele tau ) si am ( x ani). Sunt o fiinta sociabila, prietenoasa, glumeata si mereu cu zambetul pe buze; am destui prieteni cu care ma inteleg si tin la ei. Imi place sa vad lumea din jurul meu fericita si incerc sa ii fac pe toti sa zambeasca, imi place sa daruiesc, sa impart. "
Si mai poti spune ce fel de muzica iti place, ce sporturi practici sau ce iti place sa faci in timpul liber. Succes si distractie placuta!

Fundita?

0 răspunsuri: