Daca o sa ii dai papucii prietenului in primul rand o sa il ranesti pe el, apoi vei regreta decizia facuta, asa iti sugerez sa te gandesti ce o sa faci
Salut! =)
Ma amuzi. pai gandeste-te putin si tu, ori devii o tarfa ori ramai o fata ok'.
Vezi? Gandirea asta distruge orice fata buna care mai este in aceasta lume.
Sper ca te-am ajutat cu ce ai de gand, bafta! " I'm sick de voi "
Deasta nu am prietena. in orie caz. nimeni nu o putea spune mai bine ca tine. cu adevarat epic
Ma bucur ca ai inteles unde bat'!
Sincer acum, e vina mea ca inima imi răspunde astfel cand il privesc pe tipu nou, si cand ii aud vocea imi zambeste sufletu? Crezi ca asta am vrut? Crezi ca imi place? Cer putin ajutor, va cer vouă putina înțelegere si răbdare, iar tu imi spui ca 'ori devin tarfa, ori ma liniștesc'. Nu pot sa liniștesc nimic altfel pentru ce naiba mai puneam întrebarea asta? Ma simt oricm ca naiba, multumesc si tie de ajutor.
Nu degeaba ti-ai pus numele "epique" observ.
Tu realizezi ce-mi tastezi? In primul meu raspuns la intrebarea ta, eu mi-am dat parerea mea personala. Asadar, tu ai inteles ce ai vrut tu din ce am tastat eu. Ma asteptam la mai mult din partea ta... Ei' bine, ti-am raspuns mai tarziu pentru ca n-am mai prea intrat pe "TPU"!
Poti sa-mi zici si mie ce ai rezolvat in legatura cu acest subiect, nu de alta da-s' curios?! ^^
Un nume unic, a?
Este pura obsesie fata de el din partea ta! Nu cred ca vrei sa iti faci si tie si iubitului tau rau acceptand sa flirtrezi cu acest baiat. Ma gandesc ca daca baiatul cu care esti de 1o luni chiar te iubeste si tine la tine, ar suferi enorm, dar daca este genul care dupa o despartire de fata la care a tinut isi regaseste linistea in bratele altei fete, atunci este o problema! Bafta in schimb, si incearca sa il uiti. Chiar nu are rost sa dai cu piciorul unei relatii asa frumoase doar pentru ca te-ai mutat la alta scoala! Fa ce iti spune inima!