| Ramona_6895 a întrebat:

Heii! M-am saturat sa tin mereu parul prins in coada. Am parul pana la umeri si ondulat. Cum sa ma tund sa nu mai stea umflat si sa pot sa-l tin liber? Si am fruntea ingusta, merge sa-mi fac breton pe o parte? Funda :*.

Răspuns Câştigător
| Răspuns_9097 a răspuns:

Breton pe o parte da;;) sau poate breton deloc
Inspiră-te de aici : http://www.divahair.ro/

Sau :-?

BOBUL LUNG

Nu e atât de scurt încât să simţi că ţi-ai pierdut feminitatea, dar nici atât de lung încât să-l îngrijeşti cu greu. Un bob până la umeri, uşor filat, se potriveşte pe un păr drept, dar şi ondulat şi arată foarte bine, chiar dacă abia ai timp să-l perii. E suficient de lung încât să-l prinzi într-o coadă de cal când îţi e foarte cald, dar îţi ajunge şi pentru un coc sau o altă coafură sofisticată, la ocazii speciale.

Baftăăăăăăăăăăăăăăăă; d

2 răspunsuri:
| ofataanonim a răspuns:

mai bine nu... te-as recomanda doar sa il filezi iar apoi fal cu placa de indreptat parul asa am facut si eu sunt rezultate si mai ales fetele cu parul ondulat vor sa il aibe drept si invers si daca vrei sa ii mia faci niste modificari fa-ti o suvita rosie in partea din fata
sper ca primesc fundabatting eyelashes

| GeorgianaDollce a răspuns:

Daca ai parul ff cret nu cred ca este de preferabil cu breton se onduleaza si el si nu poti sa il ti asa cum iti doresti, stiu o fata care are parul cret si isi facuse breton nu se aranja deloc...trebuie sa stai mereu sa-l indrepti cu placa si tot se incretreste imediat la primi stropi de apa mai ales, tunde-te filat sa-ti iei din volum apoi lasa-l desfacut, cu ceva spuma daca dai pe el esti ca si koafata eu mi.as dori asa...:*