El cati ani are?
nu prea cred eu in prostii de-astea, nu cred ca e adevarat ca esti viata lui si ca ar face orice pentru tine s-ar omori pentru tine? nu cred
poate simte ceva pentru tine, mai ales ca vorbiti de mai mult timp, dar tu il cunosti mai bine... daca de la inceput ti-a trimis si :X atunci ai putea sa-ti dai seama ca nu numai cu tine a facut asa si probabil asta le zice la mai multe fete
incearca sa vorbesti mai mult cu el si despre lucruri serioase, cere-i sfaturi si asa vezi daca e adevarat sau nu
Daca el are 13 ani? u cat ai? infine nu asta conteaza.aq depinde de fiecare dar poate fi adevarat sau pote nu. incearca sa vb cu el sa-l ie p departe si s vezi daca intr-adevar e adevarat. u simti ceva pentru el. j app. indiferent de ce intampla. sunt sigura ca o sa ti se spuna ca ce vb pe net cu nu stiu cine d la capatul tarii. nu lua in seama si fii indiferenta pentru ca totul e din suflet:X
Buna! Parerea mea e ca nu e normal ca un baiat de 13 ani sa vorbeasca doar de sex si astea ...in plus la 13 ani nu stii ce inseamna cu adevarat iubirea si cand zice ca esti viata lui habar n-are ce spune. Poate te simpatizeaza dar nimic mai mult Sper ca ti-am fost de folos