| Raynbow a întrebat:

Heii, ma puteti ajuta cu ceva? As dorii ca de la anu sa devin eleva a Colegiului Militar Liceal "Mihai Viteazul" Alba Iulia, desii imi doresc asta de mica ma sperie unele lucruri auzite de genul ca telefonul mobil ne este confiscat pe tot parcursul anului scolar si ca nu putem merge acasa decat in vacanta de vara, imi este putin teama si pt probele sportive si teoretice dar nu prea rau, am incercat sa caut regulamentul Colegiului insa nu l-am gasit, printr-un mail am incercat sa il obtin chiar de la personalul Colegiului insa acestia mi-au raspuns ca regulamentul este intern si nu este destinat publicului, ce credeti, trebuie sa ma tem de tot ce am zis, adica este adevarat, a mai fost cineva acolo pana acum, e chiar atat de rau? Ajutor va rog!

2 răspunsuri:
| PaulTheBoneBreaker a răspuns:

Eu sunt la cel din Campulung Moldovenesc. Nu crede tot ce se spune, nu-i asa de rau. Nu-ti confisca nimeni telefonul. Nu prea ai voie daca are camera, dar daca il folosesti mai discret nu patesti nimic. Ai voie chiar si cu laptop. Poti merge acasa cam la 2 saptamani, daca respecti regulamentul si nu ai abateri.
In ceea ce priveste probele, du-te la Centrul de Informare Recrutare din judetul tau, te vor lamuri acolo: http://www.mapn.ro/recrutare/bir.php
Pe scurt, vei face o vizita medicala, vei avea un test psihologic (personalitate si inteligenta). Proba sportiva consta intr-un traseu aplicativ si alergare 1000m.
Apoi urmeaza examenul de admitere (mate si romana). Pe urma se face media cu Evaluarea Nationala si media V-VIII.
Daca mai ai nelamuriri, intreaba-ma.
Funda?

| Raynbow explică:

La Campul Lung cum e? Tu de cand esti acolo? Cum e acolo? Tie iti place?