| AlexyLuvvU a întrebat:

Ma simt cam prost sa pun intrebarea asta aici dar nu am pe cine sa intreb. Stiu ca o sa sune foarte aiurea si stiu ca nu e bine, ma simt foarte prost pentru asta dar...m-am indragostit de iubitul celei mai bune prietene straight face El se comporta foarte frumos cu mine si probabil de asta m-am indragostit de el pentru ca ma ajuta daca am nevoie de un sfat sau ceva, chiar nu stiu. Ce sa fac? Nu vreau nici sa o fac pe ea sa sufere pentru ca imi e ca o sora. Fundita celui mai bun raspuns happy

Răspuns Câştigător
| BlackAngel232001 a răspuns:

Pai ar trebui sa vorbesti cu baiatul respectiv sa stabiliti anumite lucruri. El sa vorbeasca cu prietena ta in asa fel ca sa nu o ranesti. Arata-i baieti noi cand plecati la plimbare. Nu stiu fai cunostinta cu altii. Iar cand va trece ceva timp si baiatul respectiv simte ceva pentru tine puteti fi impreuna.Stiu ca esti intr-o situatie foarte grea. Sau daca crezi ca nu poti sa ii faci asta prietenei tale incearca sa nu te mai gandesti la baiatul respectiv si incerca sa gasesti alt baiat fiindca cred ca esti foarte frumoasa daca baiatul acela se uita la tine. Sigur se va gasi un baiat frumos pentru o fata frumoasa ca tine
Sper ca te-am ajutat.

4 răspunsuri:
| ViVi99 a răspuns:

Nu iti pune prietenia in pericol pentru un baiat, pentru ca, o data ca nu e frumos, baiatul acela se poate despartii de tine sau chiar sa nu te placa, iar tu it-ai pierdut prietenia cu BF-ul tau. Poate sa se comporte frumos. Daca te placea, se despartea de acuala si pentru tine. Poate el vrea sa-ti vada reactia ca apoi sa rada de tine ca i-ai picat in "plasa". deci eu zic pass

| AlexyLuvvU explică (pentru ViVi99):

Nu e genul de baiat care sa faca asa, cel mult refuza intr-un mod politicos daca ii spune o fata ca il place si el nu o baga in seama de obicei. happy

| SuKi2KirAi1 a răspuns:

happy O problema tot mai des intalnita... Pai ce poti sa faci e sa-i spui. Stiu ca e posibil sa reactioneze urat, dar daca chiar iti este prietena, atunci te va intelege, si cu sprijinul ei poti sa treci peste fara sa ranesti pe nimeni happy Daca aceasta varianta nu iti place, atunci incearca sa cunosti un tip dragut, de treaba, care sa te bae in seama si sa-ti placa. Poate vei incepe sa-l placi, si sentimentele pentru baiatul deja luat se vor risipi in timp, inainte ca sa observi macar. Sper ca ti-am fost de folos

| Ladyℂลtลli a răspuns:

Eu cred ca prieteniea e mai importanta si mai ales daca prietena ta il iubeste nu cred ca ar fi normal sa te implici tu in relatiea lor incearca sa il tratezi mai mult ca pe un prieten si sa nu te gindesti la el....nu merita ca pentru un baiat sa distrugi o prietenie