Mult mai multi decat ti-ai putea inchipui.Sa stii ca au ramas multe persoane normale care nu sunt ahtiate dupa facebook, fiindca nu sunt adeptii/nu agreaza efectul de "turma".
Am cont de facebook si cam atat... *Nici pe ala nu intru prea des.*
In rest Twitter, Linkedin s.a.m.d., nici nu mi-am facut cont. Nu m-a interesat si nici nu ma intereseaza.
Daca nu aveam cont de facebook atunci nu puteam sa vad postarile din grupul clasei, nu imi mai puteam face anumite teme si iesea nasol...
Nu am o parere prea buna despre site-urile de genul. Fel si fel de persoane prefacute care si-ar scoate un ochi pentru un like.
Este doar parerea mea.Succes!
Cam de asta am şi eu contul prentru postări din grup, că altfel nu dcred că mai consideram necesar
Oricum site-urile de socializare distrug comunicarea, pe lângă asta dacă era un site bun nu era necesar butonul "like" care evident a fost făcut în scopuri oculte
Lol Iti dai seama ce se intampla daca exista si un buton de "dislike" Ar fi crescut rata de sinucideri in randul "oilor".
Să știi că mă tot gândeam când au de gând adică youtube are, și în plus nu înțeleg de ce doar like adică ori amândouă ori deloc.
Dacă era dislike să vezi cum apăreau haterii așa ehh în afară de comentarii nu prea au șanse
Eeh își făceau prieteni doar pentru like-uri ca acum și cine dădea dislike. Tu mă gata nu mai suntem prieteni ai și block pretenaș aia sigur era
Haha,exact Ii dadeai unuia dislike la 2 poze. Gata, unfriend + report.
In cateva saptamani iti era blocat contul
La 2 poze?! La prima deja începea teroarea
Să nu mai spun de crize existențiale [depresii, sinucideri] poze ale altei persoane sau dispariția de pe facebook
Oricum nu era mare paguba... Selectia naturala, ce sa-i faci?
Eeh fiecare cu ce-l doare
Apropo Crăciun fericit că tot e aproape şi nu ştiu dacă nu uit să-ţi dau mesaj mai încolo
Merci la fel! Craciun fericit tuturor celor care imi citesc comentariul
Vai şmecherule m-ai depăşit la faza asta, dar războiul nu s-a terminat sau? :-(||>
Ce razboi mai? Noi parca eram aliati.
fight) Nu eram suntem bro
Bine atunci.Mai vorbim noi *ii facem fetei notificari degeaba*
Da upsi scuze dacă te-au enervat @Zamfyra
E amuzant.
UE a amenintat facebook cu pana la 4% din profiturile lor globale daca facebook nu incepe sa impuna contol asupra minorilor.
Si e evident ce va face facebook.
Desigur că există dintr-o multitudine de motive, numai că, printre aceștia, cei mai mulți pică tentației sau își fac fiindcă a fost nevoie la un moment dat din viața lor. Vorbesc de nevoie deoarece unele persoane ori se simt singure în mediul în care trăiesc și vor să cunoască și alte persoane sau le este propus de către prieteni, colegi „să nu mai piardă aiurea minute pe cartela, hai mai bine pe whatsapp că am internet nelimitat" sau „se organizează o intâlnire a foștilor colegi de generală, hai și tu pe facebook să te putem băga în conferință, afli și transmiți informații legate de întâlnire". Faptul că majoritatea domină minoritatea face ca minoritatea să fie nevoită să se adapteze, în cele mai multe cazuri.
Prezent. N-am avut niciodata si nici nu-mi propun sa-mi fac.
Site-ul ala de socializare abuziva nu va prezenta niciodata interes pentru mine. Prezinta prea multa inutilitate.
Da mai sunt adolescenti care nu au facebook sau alte retele de socializare.Dar din cauza ca nu ii lasa parinti sa-si faca
Antonima19 întreabă:
Aguridan_Giulia_1990 întreabă: